Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde, Kadın ve Öğretmen dizisinin üç ünlü ismi aynı dizide buluştu!

İyi Günde Kötü Günde, Kadın ve Öğretmen dizisinin üç ünlü ismi aynı dizide buluştu!

tarafından zk zk

Yeni sezonda ekrandaki dizilerden biri gelip biri giderken, son dönemde dijital platformlar için yapılan diziler de büyük ilgi çekmekte. Pek çok oyuncunun da farklı projelerde yer almaya başladığı bu platformalardan birisi de exxen olacak.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve yılbaşında hayata geçecek olan Exxen, Sihirli Annem, Bez Bebek gibi bir döneme damga vuran fantastik dizileri yeniden çekerken, bir yandan da yeni dizilerle izleyiciyi buluşturmaya hazırlanıyor.

Her gün yeni dizi haberlerinin geldiği Exxen ile ilgili olarak son gelen haber ise büyük dikkat çekti. Kısa bir süre önce dizileri final yapan Yasemin Allen ile Ceren Moray’ın yanı sıra usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın da yer aldığı yeni bir dizinin hazırlıklarının yapıldığı öğrenildi.

Başrolde yer alacak bu üç isimden Yıldırımlar, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kadın dizisinden beri başka bir projede yer almamıştı.

Ceren Moray ise Avlu dizisinin ardından yeni sezonda beklenen reytingi alamayan ve ekrana kısa sürede veda eden Öğretmen dizisinde İlker Kaleli ile başroldeydi.

Yasemin Allen ise büyük umutlarla başlayan Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile başrolde oynuyordu ancak 6 bölümde ekrana veda etti dizi.

İyi Günde Kötü Günde, Kadın ve Öğretmen dizisinin üç ünlü ismi aynı dizide buluştu! 7

Şimdi bu üç isim başrolünde yer alacakları ve Exxen için çekilecek olan Olağan Şüpheliler isimli bir dizide birlikte kamera karşısına geçecekler.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, dizide kocasını öldüren 3 kadının hayatları anlatılacak. İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Productions şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizi, cinayet işleyen 3 ev kadınının hikayesini işleyecek. Dizinin yönetmenliğini ise Yüksel Aksu yapıyor.

Hazırlıkları süren dizide erkek oyuncuların isimlerinin ise önümüzdeki hafta belli olacağı ifade edilirken ve çekimlerin de Ocak ayında başlaması planlanıyor.