Ana sayfa Sosyal Medya Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler…

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir çekimleri devam eden Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili gelen yeni fotoğraflar, diziyi merakla bekleyenleri heyecanlandıracak. Özellikle başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’i yeniden ekranda görmek için sabırsızlıkla bekleyenler, Katar’ın Doha kentindeki çekimlerden gelen bu karelerle de mutlu olacak.

İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Faruk karakterinin ardından bu kez yine zengin bir işadamı Kadir olarak ekranlara dönen Özcan Deniz ile Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes ile hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu da bu kez Ayliz rolüyle ekrana gelecek.

Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisinde fotoğrafçı bir kadını oynuyor. Doha’da yollarının kesiştiği anlaşılan iki karakterin hikayesi heyecanla beklenirken, dizinin ilk olarak Erzincan’da başlayan ve İstanbul’daki kısa çekimden sonra Doha’da devam eden setinden yepyeni kareler geliyor.

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 3

Özcan Deniz’in başrolde yer almasının dışında Skala Yapım ile birlikte kendi kurduğu DNZ Film’in ortak projesi olan Seni Çok Bekledim’in neden Doha’da çekildiği kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Oyuncu, “Bu hikayenin Katar’da başlaması gerekiyordu. Hikaye; büyüsü, yaşanmışlığı ve derinliği ile Doha’yı hak ediyor” diye yanıtlıyor bu soruyu.

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 4

Doha’daki Katar Ulusal Müzesi, İslam Sanatları Müzesi gibi dikkat çeken mekanların yanı sıra çölün denizle buluştuğu şehrin manzarasında çekimler devam ediyor.

Özcan Deniz, Katar’da çalışmaktan mutlu olduklarını belirtirken, İrem Helvacıoğlu da “Buradaki hava harika. Katar’da mükemmel bir iklim dönemindeyiz. Çok şanslıyız” ifadelerini kullanmakta.

İşte dizinin çekimlerinden kareler…

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 5

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 6

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 7

Ve işte Seni Çok Bekledim dizisinin Doha çekimlerinden ilk kareler... 8