Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı ve Canevim’de oynamıştı, Kırmızı Oda dizisine geliyor

Savaşçı ve Canevim’de oynamıştı, Kırmızı Oda dizisine geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan dizide yeni karakterler ortaya çıkmaya devam edecek. İzleyenleri çok etkileyen Meliha, Alya ve Boncuk’tan sonra bir karakter daha diziye dahil oluyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerinden uyarlanan diziye katılacak isim, dizi izleyenlerin de yakından bildiği bir oyuncu.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, bu akşam, (18 Aralık Cuma) 16. bölümüyle ekranda olacak.

İki hafta önce diziye Boncuk karakteriyle katılan Burcu Biricik, farklı bir öykü ile ekrana gelmekte. Boncuk’un hikayesini izlemeye bir süre daha devam edeceğiz.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise bir isim daha konuk oyuncu olarak Kırmızı Oda’ya geliyor. Daha önce Kavak Yelleri, Galip Derviş, Güllerin Savaşı gibi dizilerin yanı sıra özellikle Savaşçı dizisinde oynadığı Handan Hemşire ve Canevim dizisindeki Aytül karakteri ile tanınan Münire Apaydın da diziye katılacak.

Savaşçı ve Canevim'de oynamıştı, Kırmızı Oda dizisine geliyor 7

Münire Apaydın’ın nasıl bir karakteri oynayacağı henüz belli değil ancak Kırmızı Oda’ya gelen her ünlü konuk oyuncu, arkasında iz bırakarak gidiyor. Bakalım ekranlardaki pek çok dizide yer almış olan Münire Apaydın, nasıl bir karaktere hayat verecek?

Her hafta yeni olaylar ve terapiye gelen karakterlerin yaşam öyküleriyle dikkatleri çeken dizide ilginç gelişmeler var. Kırmızı Oda dizisinin 16. bölümünde Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin (Sema Keçik) evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur. Esra (Elif Ceren Balıkçı) arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder.

Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır.

Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a açmak ister.

Oyuncular: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı