Ana sayfa Dizi Haberleri İyi ki Meliha ölmüş de Melek’in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda’da çok şaşırtan itiraf!

İyi ki Meliha ölmüş de Melek’in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda’da çok şaşırtan itiraf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonda ekranların en çok dikkat çeken dizilerinin başında geliyor. Dizideki hikayelerin ve karakterlerin gerçek hayattan alınmış olması, izleyenleri daha çok etkiliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hikayelerinden esinlenerek yazılan kitaptan alıntılanmakta Kırmızı Oda dizisi.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral’ın rol aldıkları diziye, pek çok ünlü isim de yeni hikayeler ve rollerle geliyor. Sezon başında Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın hikayesi ile birlikte büyük dikkat çeken diziye başka hikayeler de katılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Meliha’nın hikayesi sona ermiş ama bazı şeyler havada kalmıştı. Meliha’nın bir tekneden intihar etmeye çalıştığı anlarda öldü sandığı kızı Melek ortaya çıkmıştı. Meliha ile Melek’in buluşmasını bekledi izleyici ama bu hafta ekrana gelen yeni bölümde Melek’in söyledikleri, herkesi bir kez daha şoke etti.

Evlerinde yangın çıktığı sırada dışarda olduğu anlaşılan Melek, aslında ölmemiş yaşıyordu. Annesinden kaçan ve onun öldü sandığı Melek, Doktor Hanım’a terapiye gelmişti ama asıl niyeti hiç tanımadığı annesi ile ilgili bir şeyler öğrenebilmekti.

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 12

Doktor Hanım bu hafta annesi ile görüşüp görüşmediğini sorduğunda, hem onu hem de izleyenleri şoke eden bir yanıtla karşılaştı. Meliha, beyin kanamasından ölmüştü. Annesi ile ilgili hiç bir şey bilmeyen Melek, üvey abisi Necdet’in öldüğünü, onun cenazesini uzaktan izlerken annesini orada gördüğünü, ertesi gün de annesinin beyin kanamasından vefat ettiğini anlattı.

Meliha, kızının yaşadığını bilmeden, hayattaki tek aşkı Necdet’in ölümüne dayanamayıp üzüntüden ölmüştü. Bu gerçek izleyiciyi sarstı ama Melek’in daha sonra anlattıklarını dinleyince “İyi ki de annesi yaşadığını öğrenmeden ölmüş” dedirtti adeta.

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 13

Zira Melek, Doktor Hanım’ın “Neden karşısına çıkmadın?” sorusuna “Ne diyecektim, ‘anne ben senin en çok korktuğun şey oldum, hayat kadını oldum mu diyecektim?’ yanıtıyla şoke etti.

Melek, şarkıcı olmak uğruna yanlış yollara sapmıştı. Melek’in ne anneannesi, ne ölen teyzesi hakkında hiç bir bilgisi yoktu. Üstelik annesinin geçmişiyle ilgili tek bir bilgiye sahip değildi. Oysa Doktor Hanım ve izleyiciler, Meliha’nın kızları üzerindeki aşırı baskısının, annesi gibi bir hayat kadını olma ihtimali olduğunu, bundan çok korktuğunu biliyordu.

İşte bu nedenle, gerçeği duyan izleyiciler, “Meliha duysaydı kahrolurdu, öğrenmemiş, iyi olmuş” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar. Doktor Hanım bile, “Gerçekten de Meliha’yı en korktuğu yerden vurmuş, öğrenmeden gittiği iyi olmuş” yorumunu yaptı.

Melek’in Doktor Hanım ile konuştuğu o sahneyi ve gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 14

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 15

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 16

İyi ki Meliha ölmüş de Melek'in anlattıklarını öğrenmemiş! Kırmızı Oda'da çok şaşırtan itiraf! 17