Ana sayfa Dizi Haberleri Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın hikayesi bitiyor

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın hikayesi bitiyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin en etkileyici iki hikayesi Alya ve Meliha’nın hikayeleri oldu. Sezon başında Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın herkesi çok şaşırtan ve üzen hikayesi sona ererken, öldü sandığı kızı Melek ortaya çıktı ve şimdi onun hikayesini dinliyoruz.

Bir başka sarsıcı hikaye ise Alya’nın hikayesiydi. Melisa Sözen’in başarılı bir oyunculuk sergilediği ve ekrana kilitlediği anlarda, yaşanan olayların gerçek olması da izleyenleri iki kat sarstı. Hukuk Fakültesi’ni birincilikle bitiren Alya’nın doğduğundan beri yaşadığı travmalar bir bir ortaya döküldü.

Şizofren annesi tarafından hiç sevilmeyen, babası tarafından da itilen, dövülen, tüm ailesinin yok gördüğü, itip kaktığı Alya, daha küçücükken yaşadığı bir başka dehşetin izleriyle çok zor günler geçiriyordu.

Bu hafta yayınlanan yeni bölümde Alya, annesinin kendisini sandalyeye bağladıktan sonra gözlerinin önünde astığı o dehşet anları anlattı. Herkesi şoke eden olay, Doktor Hanım’ı bile çok sarsmıştı.

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 16

Alya’nın aslı travmatik durumu da bu olay sonrasında ortaya çıktı. Dizide onun geçmişini anlatırken çocukluğunu oynayan Nazlı Irmak Tanrıverdi ile annesi oynayan Cemre Melis Çınar, o kadar iyi bir oyunculuk çıkardılar ki izleyiciler sosyal medyada en az Melisa Sözen kadar onlara da övgü dolu yorumlar yazdılar.

Adeta bir korku filmini andıran o sahnede, annesinin elinde bıçakla kendisine söylediklerini Alya ömür boyu içinde taşımıştı.

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 17

Anne, babaannenin öldüğü o günü hatırlatıp Alya’ya “O gün hamamda elinde havlular beklerken gözlerinin içinin nasıl parladığını görmediğimi mi sanıyorsun? O cadının ölmesini benden çok sen istiyordun. Sen karayılan. Sen yaptın” diyerek kızını suçluyordu.

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 18

Daha da fenası, Alya’nın ömür boyu kendisi olması, kendi kaderini yaşaması için de adeta bilinç altına göndermeler yapıyordu. “Ya bir gün sen birini öldüreceksin ya da birileri seni öldürecek. Yaşadığın sürece sen ben olacaksın. Artık sen yoksun. Benim yapamadıklarımı yapacaksın, sonra benim gittiğim yere geleceksin” sözleriyle kızının gözleri önünde kendini astı.

Alya’nın neden annesi gibi davrandığı, onun kıyafetlerini üzerinden çıkarmadığı, hayata onun gözleriyle baktığı da aslında bu sahne ile daha çok anlaşıldı. Alya, babası gelene kadar annesinin cesedi ile kalmış, kendisini tavana asarken izlemiş, ölümünü seyretmiş ve saatlerce orada kalmıştı.

Melisa Sözen’in oynadığı Alya’nın hikayesi dizide kısa bir süre sonra bitecek. Alya’nın iyileşme dönemlerinin ardından, diziye veda etmesi bekleniyor. Alya giderken başka karakterler de diziye katılacak.

İşte bu hafta yaşanan o dehşet verici anlar sonrasında izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 19

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 20

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 21

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 22

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 23

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 24

Korkunç sahnelerden sonra, Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hikayesi bitiyor 25