Ana sayfa Dizi Haberleri İyice abarttılar! Sen Anlat Karadeniz’in kimi fanlarından Gülper Özdemir’e çok çirkin sözler!

İyice abarttılar! Sen Anlat Karadeniz’in kimi fanlarından Gülper Özdemir’e çok çirkin sözler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’in Hazan’ı Gülper Özdemir’in diziye girmesiyle birlikte başlayan ve yaz sezonunda bile süren eleştiriler, kimi zaman sosyal medyada oyuncuya çok çirkin sözler söylemeye kadar vardırılmaya başlandı!

Dizide İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin oynadıkları Nefes ve Tahir karakterinin arasına gireceği, Nefes’in hikayesinin biteceği ve diziden Helvacıoğlu’nun ayrılacağı endişeleriyle uzun süredir eleştiriler yapılmakta.

İzleyicinin Nefes ve Tahir aşkının arasına girmesinden korktuğu Hazan karakterine olan tepki, anlamsız bir şekilde Oyuncu Gülper Özdemir’e yönlendirilmekte!

Bir süre önce Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakterini dizide istemediklerin söyleyen izleyiciler, sosyal medyada kampanya bile başlatmıştı.

İzleyenlerin eleştirilerini bir noktaya kadar anlamak mümkün! Ancak olay Oyuncunun sosyal medya hesabından ona hakaretlere varan boyutta çirkin sözler sarfetmesine kadar gelmiş durumda!

İyice abarttılar! Sen Anlat Karadeniz'in kimi fanlarından Gülper Özdemir'e çok çirkin sözler! 7

Şu sıralar sezon arasında tatil için Yunanistan’a giden genç oyuncu Gülper Özdemir, tatilden bazı pozlarını instagram sayfasından paylaşıyor.

Yorumlara bakıldığında bile pek çok insanı rahatsız eden ifadelerle dolu sözler görülmekte.

Kimi takipçiler, eleştirilerini diziyle sınırlı tutsa da bazı takipçilerin de tepkilerini direk Gülper Özdemir’e yönlendirdiği ve olmadık cümleler kurdukları görülebiliyor.

Bu ifadeleri haberin içinde sizlerle paylaşmayacağız. Ancak oyuncuya yapılan bu çirkin tavırla birlikte, bir dizide yazılan senaryoyu oynayan ve sadece işini yapan ve başarıyla oynayan Gülper Özdemir’in dizide istenmemesi meselesi başka boyutlara giderek çirkinleşmiş bir hal almaya başladı!

Daha aklı selim bazı izleyiciler ise Gülper Özdemir’e söylenen çirkin sözler karşısında kendilerini tutamayıp diğer kullanıcıları uyarmakta.

Gülper Özdemir ise yaptığı instagram paylaşımlarını gelen tüm bu hakaret dolu içeriklere rağmen yorumlara kapatmayarak hem ne kadar olgun olduğunu hem de yazılanları kişiselleştirmediğini de göstermekte aslında.

Bakın bir kaç izleyicinin bu konudaki sözleri şöyle:

“Ya bu bir rol yani… Hazan’a yükleniyorsunuz ama Gülper’e yüklenmeyin. Sonuçta o da oyuncu değil mi? Saygıda mecbur, sevgide özgürsünüz!”

“Onu sevmeyebilirsiniz ama ona hakaret içeren yorumlar yaparak, anti hesapları açarak sadece insanlığınızı göstermiş olursunuz.”

“Diziye geldi daha oynamadan bile seni hemen eleştirdiniz onunla bununla karşılastirdiniz o kadar oyuncu icinde ilgi odaği sadece gulper oldu niyeyse hala hakaretleriniz bitmiyor insan çekemedigini bu kadar elestirir hakaret eder cirkin diyosunuz kadina biri size cirkin dese moraliniz bozulmazmi hic empati kurmuyosunuz tutturmussuniz bir irem ulas bilmem ne ama unuttugunuz hepsinin bir rol oldugu gercek olmadigi herkesin kendi hayatini yasadigi sizde sosyal medyada gulperin pesine dusmuus foto atsada az hakaret etsem pesindesiniz sizede aciyorum gerci tek eglenceniz bu devam edin boyle belki biyerlere varirsiniz??