Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 28 Haziran Cuma 267. Bölüm Özeti Yayınlandı!

Sev Yeter 28 Haziran Cuma 267. Bölüm Özeti Yayınlandı!

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 267. bölümde neler olacak? İshita Ruhi’nin şantajcısı olan Süheyl’i takip eder. Süheyl kılık değiştirmiştir ve biriyle buluşmaya gider. Buluştuğu kişiyi öğrenince inanamayacaksınız! İshita Suheyl’in kılık değiştirdiğini görür ve onu takip etmeye başlar. Suheyl’in cezaevine gittiğini gören İshita bir yolunu bulup cezaevini ziyaret eder. İshita’yı burada bekleyen büyük sürpriz ne?

Suheyl Bhala ailesini yıkacak bir plan yapmaya hazırlanır. Kılık değiştirip Niddhi’nin yanına giden Suheyl, ona yaptıklarını anlatır. Bhala ailesi yaşanan zor günlerin ardından bir parti vermek ister. Parti sırasında İshita tesadüfen Suheyl’in kılık değiştirdiğini görür ve şok olur. İshita bunun üzerine Suheyl’i takip eder. Onun kiminle görüştüğünü merak eden İshita bir ipucu arar. İshita aradığı ipucunu bulacak mı?

BU İŞİN ARKASINDA KİM VAR? Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Sev Yeter, 267. yeni bölümüyle 28 Haziran Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Videodan dizinin yeni bölümünden özet bilgileri bulabilirsiniz.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter Kanal 7’de…