Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici değil, deneyimci! Tamer Levent dizilerdeki büyük değişime işaret etti!

İzleyici değil, deneyimci! Tamer Levent dizilerdeki büyük değişime işaret etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk iki bölümü yayınlanan, Pazar akşamlarının alternatif dizisi olarak da konumlanan Maria ile Mustafa’nın başrol oyuncuları afiş çekimleri için İstanbul’a geldi. Ürgüp’te yapılan çekimlere ara verip afiş ve fotoğraf çekimlerine katılan Jessica May, Hilmi Cem intepe ve Tamer Levent eğlenceli anlar yaşadı.

Çekimlerin çok iyi gittiğini belirten Tamer Levent, dizide Kudret Candemir karakterine hayat veriyor. Oyuncu, usta yönetmen Faruk Teber’in de özentili yaklaşımına dikkat çekti ve şöyle konuştu: “Yönetmenimiz Faruk Teber, bence bir sinema filmi özeniyle çalışıyor.Gerçekten çok hoş.”

Kapadokya’nın doğal ortamını yansıtan dizi bu yönüyle de söz edilmeye değer. Zümrüdüanka ile aynı bölgede çekilen ve ortamıyla da izleyicilerini içini ısıtan bir set izliyoruz.

Tamer Levent, “Müthiş bir doku. İnanılmaz bir şey, ben Kapadokya’da iş yaptım. Çok vaktim olmamıştı gezecek, bu sefer bayağı vakit oldu. Şunu düşünüyorum, Kapadokya bir dünya mirası ve o anlamda da daha çok değerlendirilmesi, keşfedilmesi, yaşanması gereken çok önemli bir doku. İnsanın kendi kimliğini anlayabileceği bir yer” ifadelerini kullandı.

İzleyici değil, deneyimci! Tamer Levent dizilerdeki büyük değişime işaret etti! 7

İzleyicinin daima dizinin bir parçası olduğunun altını çizen Tamer Levent, izleyicilere artık ‘deneyimci’ dediklerini de hatırlattı. Usta Oyuncu, şu sözleri ile artık izleyicilerin farklı bir noktada konumlandıklarını da ifade etti:

“İzleyici lafı bitti, deneyimci. Yani bizimle birlikte o anı paylaşıyor ve deneyimliyor. O halde, o deneyimcinin karşısına çıkmak ve bizim düşündüklerimizin onlar tarafından da düşünülmesini sağlamak gibi bir, insan sorumluluk hissediyor. Bu sorumluluğun heyecanı basıyor. Tiyatroda bunu ilk 15-20 dakikada anlıyorsunuz. Dizide bittikten sonra anlıyorsunuz. Dolayısı ile heyecanlıyız, bunları yaşamak için heyecanlıyız.”

Tanıtım çekimlerinden görüntüleri ve röportajları videodan izleyebilirsiniz: