Ana sayfa Dizi İzle Masum 16 Eylül Çarşamba 178. bölümde Gopi ve Rashi’ye büyük iftira

Masum 16 Eylül Çarşamba 178. bölümde Gopi ve Rashi’ye büyük iftira

tarafından ker_def

Hint dizisi Masum yeni bölümüyle geliyor. 16 Eylül Çarşamba günü saat 16.10’da yayınlanacak olan 178. bölümünde önemli olaylar yaşanacak. Gopi ve Rashi’ye büyük bir iftira atılıyor. Dizinin yeni bölümünden detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Gopi ve Rashi altın almak için kuyumcuya gider. Kuyumcu onları soyguncu zanneder. Gopi ve Rashi’nin masum olduğu anlaşılacak mı? Gopi ve Rashi bebeğe altın almak için kuyumcuya gider. Yolda oyuncak silah satan bir çocuğa yardım etmek isteyen Gopi ondan silah alır. Silahı çantasına koyan Gopi kuyumcunun yolunu tutar.

Kuyumcu çantadaki silahı görünce onları soyguncu sanıp para almadan en kıymetli parçalarını verir. Gördükleri muamele karşısında şaşıran ikili ne olduğunu anlayamaz. Polis ise her yere Gopi ve Rashi’nin robot resimlerini asar. Urmila’dan olanları öğrenen Rashi Gopi’yi evden kaçmaya zorlar. Gopi ve Rashi’nin masum olduğu ortaya çıkacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel