Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maria ile Mustafa’da Hilmi Cem İntepe ile Jessica May arasında enerji patlaması oldu!

Maria ile Mustafa’da Hilmi Cem İntepe ile Jessica May arasında enerji patlaması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk iki bölümü yayınlanan, Pazar akşamlarının alternatif dizisi olarak da konumlanan Maria ile Mustafa’nın başrol oyuncuları afiş çekimleri için İstanbul’a geldi. Ürgüp’te yapılan çekimlere ara verip afiş ve fotoğraf çekimlerine katılan Jessica May, Hilmi Cem intepe ve Tamer Levent eğlenceli anlar yaşadı.

Smokin giyen Hilmi Cem İntipe ile mavi elbisesiyle göz dolduran Jessica May, çekimler sırasında dans ettiler ve izleyenleri de adeta büyülediler. İkilinin bu kadar iyi anlaşması ve enerjilerinin tutması da Maria ile Mustafa dizisi adına önemli bir ayrıntı oldu.

“Türk o ya, Türk bence” diyerek Jessica May’in artık bu topraklara alıştığını ifade eden Hilmi Cem İntepe, çok iyi anlaştıklarına vurgu yaptı. Jessica May, “Sürekli anlatıyorlar, tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorlar. Biraz yoruluyorlar benimle ama çok sabırlılar. Hilmi Cem’in enerjisi muhteşem. Zaten enerji patlaması oldu, ikimizin. O yüzden ben çok mutluyum” dedi.

Jessica May’in kendisi gibi hiperaktif olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Hilmi Cem İntepe, “İkimiz de hiperaktif. Samimi, çok güzel bir partner olduğumuzu düşünüyoruz. Enerjimiz tuttu, uyumumuz tuttu. Sahneleri çok güzel oynadığımızı düşünüyoruz. Tabii ki izleyenler karar verecek.Oranın büyüsüne kaptırmış durumdayız. Şu an her şey çok yolunda” ifadesini kullandı.

Tanıtım çekimlerinden görüntüleri ve röportajları videodan izleyebilirsiniz: