Ana sayfa Sosyal Medya Jess Molho’nun Sihirli Annem’deki rolünü Savaşçı dizisinin sürpriz ismi kaptı!

Jess Molho’nun Sihirli Annem’deki rolünü Savaşçı dizisinin sürpriz ismi kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sihirli Annem dizisinin yeniden çekilecek olması, geçtiğimiz ay ortaya çıkmış ve büyük tartışma da yaratmıştı. Özellikle hazırlıkları yapan ekibin eski oyuncuları yaş almaları nedeniyle düşünmemesi, bazı oyuncuların kalbini kırmıştı. Dizinin eski sezonlarında yer alan kimi isimler ise kendilerine bilgi verilmediği için kırgın olduklarını belirten mesajlarla basın organlarında yer almıştı.

Tüm bu tantananın arasında Sihirli Annem dizisi için hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak olan Sihirli Annem için çalışmalara hız verildi.

Jess Molho’nun başarıyla canlandırdığı Yavuz karakterinde ise artık başka bir isim oturacak. Molho’nun yerine bu karakteri canlandıracak ismi gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. O isim Ogeday Girişken oldu.

Jess Molho'nun Sihirli Annem'deki rolünü Savaşçı dizisinin sürpriz ismi kaptı! 8

2017 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında dikkat çeken isimlerden birisi de Ogeday Girişken olmuştu. Liderlik özelliği ve kuvvetli bir yarışmacı olması ile dikkat çeken Girişken, 2017 Survivor yarışmasını da birincilikle bitirdi. 1992 yılında dünyaya gelen Girişken, bu başarısının ardından dizilerde de yer almıştı.

Ogeday Girişken daha önce Bir Litre Gözyaşı dizisinde Teoman karakterini canlandırmıştı. Savaşçı dizisinde ise Astsubay Demir Döger olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Fox TV’de 4 sezon yayınlanan Savaşçı dizisine katılarak sürpriz yapan oyuncu hayranlarından büyük destek görmüştü.

Jess Molho'nun Sihirli Annem'deki rolünü Savaşçı dizisinin sürpriz ismi kaptı! 9

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kürek branşında lisanslı sporcu olarak da bulunan Ogeday Girişken, artık Sihirli Annem dizisiyle birlikte dizi setlerinde yeniden yer alacak.