Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım – Esra Bilgiç ikilisine güven yüksek! Ramo’daki değişim olumlu oldu!

Murat Yıldırım – Esra Bilgiç ikilisine güven yüksek! Ramo’daki değişim olumlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrollerinde yer aldığı Ramo dizisi, geçtiğimiz sezon Adana’da hikayesine başlamıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremedi ve pandemi sürecinin araya girmiş olması da dizi adına iyi bir yenilenme süresi tanıdı…

Ramo dizisinde birçok oyuncu ayrıldı. Yeni isimler de yapıma katıldı. Hikaye artık Adana’da değil, İstanbul’da devam edecek. Ramo ile Cihangir bey arasındaki büyük savaş, aksiyon sahneleri bol bir dizinin gelişini anlatıyor.

Ramo dizisinin yayınlanan fragmanlarına ilgi de büyük oldu. Geçtiğimiz sezona göre sosyal medyada çok daha olumlu dönüşler alan dizinin ekibine en son Olgun Şimşek, Cihangir karakteri ile katıldı.

Murat Yıldırım - Esra Bilgiç ikilisine güven yüksek! Ramo'daki değişim olumlu oldu! 8

Bu gelişmelerin ardından Ramo’nun yeni yayınlanan fragmanı youtube trenler arasında 8. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Dizi hakkındaki yorumlar da genellikle olumlu olurken, Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç hayranları da yeni bölüm için çok heyecanlı olduklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Olgun Şimşek’in diziye katılması da büyük bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Murat Yıldırım - Esra Bilgiç ikilisine güven yüksek! Ramo'daki değişim olumlu oldu! 9

İzleyicilerin görüşüne göre Ramo, yeni sezonda Salı akşamlarının liderliği için bile iddialı bir konuma geldi.

Ancak Hekimoğlu, Baraj, Menajerimi Ara ve tabii ki de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin de çok güçlü olduğu hatırlatmakta fayda var.