Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete – 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Jet Sosyete – 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisi kahkaha bombardımanı ile yeni ekranında…Geçen sezon Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Jet Sosyete, yeni sezonda kanal değiştirdi.Gülse Birsel ile Acun Ilıcalı’nın anlaşması sonrasında dizi 2. sezonuyla tv8 ekranlarında başlayacak.

Videodan 2.sezonun tanıtımını izleyebilirsiniz. Eğlenceli ve farklı bir iş olmuş…

Jet Sosyete’nin ikinci sezonu için geri sayım son sürat devam ediyor. Aşk, entrika, heyecan ve kahkaha dolu yeni bölümleriyle çok yakında TV8’de izleyicilerle buluşacak.

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül’ün oturduğu Jet Sosyete, yeni sezonuyla rüzgar gibi geliyor. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı diziden yayınlanan ilk tanıtım, yeni sezonda kahkahanın artacağının sinyallerini verdi.

Jet Sosyete dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda bir bilgi verilmedi. Ancak geçtiğimiz hafta dizide rol alan Cengiz Bozkurt, Ekim’in 2. haftasını işaret etmişti.