Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 3. sezon 8. bölüm fragmanı; Gizem’in ev hanımı halleri ve altın günü!

Jet Sosyete 3. sezon 8. bölüm fragmanı; Gizem’in ev hanımı halleri ve altın günü!

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisi 3.sezonuyla PuhuTV platformunda izleyicilerle buluşmakta. Dizinin 3. sezon 8.bölüm 2. fragmanı yayınlandı.Yeni görüntülerde ev hanımı olan ve altın günü yapan gizemin hallerini bulabilirsiniz. Teknoloji bağımlısı Cengiz, Jet Sosyete’yi karıştıracak. Bir de Gizem’in altın günü tutkusu herkesi eğlendirecek. Jet Sosyete dizisi 3.sezonuyla dijital platformda olmanın mutluluğu içinde. Dizinin ekibi izlenme oranlarının yüksek gelmesinden sonra bir de kutlama yaptı.

Jet Sosyete’de işler yolunda gidiyor. Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yanına girecek sekizinci bölümüyle tam gaz devam ediyor. Yeni yuvasında izleyiciden büyük ilgi gören dizide, sekizinci bölümde Cengiz’in teknoloji bağımlılığı, Gizem’in altın günü maceraları ve Alara’nın değişim kararı izleyiciyi kahkahaya boğacak.

‘Jet Sosyete’nin sekizinci bölümünde, boyun ağrısı yüzünden hayatı cehenneme dönen Cengiz’in rahatsızlığının sebebinin cep telefonu bağımlılığı olduğu ortaya çıkar. Doktorunun tavsiyesiyle telefonundan uzak durmaya çalışan Cengiz, bağımlılığından kurtulmak için birbirinden komik çareler üretir…

Gizem, Safiye’nin bir süredir devam ettiği altın günlerine katılmaya başlar ancak ortama uyum sağlamakta hayli zorlanır. Alara ise cemiyetteki imajını düzeltmek için ‘normal bir genç kız’ gibi davranmaya karar verir ancak Tony, Alara’yı eski haline döndürmek için elinden geleni yapacaktır.

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com’dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.