Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisi Onur Buldu ve Şükrü Özyıldız’lı bölümü ile geliyor!

Jet Sosyete dizisi Onur Buldu ve Şükrü Özyıldız’lı bölümü ile geliyor!

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisinin 3. sezon bölümleri Puhu TV platformunda yayınlanıyor. Ancak Star TV’de de Çarşamba akşamları dizinin dijitalde yayınlanan bölümleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Jet Sosyete’de Çarşamba günü Gizem’in alışveriş hikayesi izleyicileri çok güldürecek.

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv’den sonra ilk kez yayınlanan bölümleriyle Çarşamba günleri Star TV’de seyircisiyle buluşuyor. Dijital’de rekor izlenme rakamlarına ulaşan ‘Jet Sosyete’, yüksek kahkaha temposu ve unutulmaz karakterleriyle seyircisini ekran başına kilitliyor.

Jet Sosyete dizisi Onur Buldu ve Şükrü Özyıldız'lı bölümü ile geliyor! 7

Yeni bölüm konusu; Dizinin yeni bölümünde; Ozan işlediği bir suçtan ötürü, bir okul inşaatında
inşaat işçisi olarak çalışacağı kamu hizmeti cezası alır. Diğer yanda Gizem, Cengiz’le iddiaya girer: Gizem bir hafta boyunca alışveriş yapmayacak ve karşılığında Cengiz de ona pırlanta bileklik hediye edecektir.

Öte yandan Alara, Ozan’ın inşaatta birlikte çalıştığı arkadaşıyla tanışır ve onu daha da yakından tanıyabilmek için Ozan gibi suç işleyerek kamu hizmeti cezası almaya karar verir. İlayda’nın başı ise şirketin tuvaletini kullanmakta zorlandığı için derttedir.

JET SOSYETE’DE DEPREM PANİĞİ

İlayda’nın afet uzmanı yeni sevgilisi Levent (Şükrü Özyıldız), yaşanan depremin ardından site sakinlerine eğitim verir. İlayda, etraftaki kadınların tavsiyesiyle Levent’i yakınında tutmaya karar verir ve sürekli ona ihtiyacı varmış gibi davranır. Diğer yanda Şennur depremden sonra krizi fırsata çevirmek için gayrimenkul almaya karar verir. Gizem deprem çantası hazırlamaya başlar ancak hangi kombinleri seçeceği tartışma konusu olur.

‘Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; konuk oyuncu olarak Onur Buldu ve Şükrü Özyıldız olacak.

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin

Birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra sezon içerisinde her bölüm ünlü isimleri konuk eden Jet Sosyete, Çarşamba günü saat 20.00’de Star’da.

Yayın Günü:          11 Mart Çarşamba
Yayın Saati:          20.00 / Yeni.blm – TV’de İlk