Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete için şaşırtan tahminler! “En fazla 10 bölüm daha devam eder!”

Jet Sosyete için şaşırtan tahminler! “En fazla 10 bölüm daha devam eder!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin yeni başlayan dizisi Jet Sosyete çok konuşuldu. Geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi hakkındaki tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt ve Derya Karadaş’ın paylaştığı dizi orta halli bir ailenin jet sosyeteye girişini konu alıyor.

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı diziyi beğenenlerin yanı sıra yerden yere vuranların da sayısı bir hayli fazla. Diziye daha ilk tanıtımdan olumsuz yorum yapmaya başlayan bazı izleyiciler dizinin yayın hayatıyla ilgili tahminler yapmaya başladı.

“En fazla 10 bölüm daha devam eder!”, “20. bölüm final olur!” gibi yorumlar yapan izleyiciler, diziden beklediklerini bulamadıkları içi bu tahminleri yaptıklarını dile getiriyor.

Dizi için yargısız infaz yapıldığını düşünen diğer izleyiciler ise Gülse Birsel’in kaleminin her zamanki gibi olduğunu, dizinin oturması, daha istenilen kıvama gelmesi için zaman geçmesi gerektiğini düşünüyor.

Aldığı o kadar olumsuz eleştiri, yoruma rağmen reyting sonuçları bir hayli başarılı gelen dizi, ilk bölümüyle bütün rakiplerini adeta solladı…

Yapılan bu yorumlar baz alındığında hangi kesimin haklı çıkacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…