Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete sosyal medyayı ikiye böldü! “Dizi 3.bölümden sonra iyice rayına oturur!”

Jet Sosyete sosyal medyayı ikiye böldü! “Dizi 3.bölümden sonra iyice rayına oturur!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin merakla beklenen dizisi Jet Sosyete dün akşam ekranlara gelen 1. bölümüyle, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Başrollerini Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Çağlar Çorumlu, Şahin Irmak ve Derya Karadaş’ın paylaştığı dizi reytingleri alt üst etti.

Senaryosunu Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi Gülse Birsel’in kaleme aldığı diziden beklentiler çok yüksekti. Çok fazla beklediğini bulamayan izleyiciler dizi konusunda ümitsiz değil. Orta halli bir ailenin jet sosyeteye girişini konu alan dizi, izleyenleri her bölümüyle kahkalara boğacağa benziyor.

Dizinin giderek rayını oturacağını düşünen izleyenler; “Zamanla oturur karakterler, fazlalıklar zamanla diziden çıkarılır yeni karakterler girer!” gibi yorumlar yaptılar. Bazı izleyiciler diziyi hiç beğenmediğini çok sert bir şekilde dile getirirken, izleyenlerin büyük çoğunluğu “”Dizi 3.bölümden sonra iyice rayına oturur!” diyerek dizinin esas 3. bölümden sonra başlayacağını düşünüyor.

Tepkilerin önümüzdeki bölümlerde nasıl evrileceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

Dizinin ilk bölümü; Total’de 5.89 reytingle 3. sırada, AB’de 10.31 reytingle 1. sırada, ABC1’de ise 9.06 reytingle 1. sırada yer aldı.