Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’nin reytingi yükseldi, Gülse Birsel’in keyfi yerine geldi

Jet Sosyete’nin reytingi yükseldi, Gülse Birsel’in keyfi yerine geldi

tarafından ker_def

Çarşamba günleri tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Jet Sosyete dizisini hem yazan hem de Gizem karakterine hayat veren Gülse Birsel, ekip arkadaşlarıyla birlikte fotoğrafını paylaştı.

Senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı dizisi geride bıraktığımız gün 25. bölümüyle ekrana gelirken Birsel, hem bu konuda hissettiklerini hem de yaşadıkları süreci göstermesi açısından çarpıcı bir paylaşıma imza attı.

Jet Sosyete'nin reytingi yükseldi, Gülse Birsel'in keyfi yerine geldi 7

Eski dönemlere ait paylaşımların yapıldığı perşembe gününü es geçmeyen Birsel, “Geçen yıl aşağı yukarı bu zamanlar. Jet Sosyete’nin ilk hazırlıklarına başlamışız. Dekor yapılmakta. Cast hala tamam değil. Her yeni işe başlarkenki kikirik heyecan ve dev korkuyla bır bır konuşup duruyoruz. Beşiktaş’taki BKM binasından çıkıp dokuz civarı yorgun perişan kendimizi Karaköy’e yemeğe attık. Dün ise 25. bölüm yayınlandı, reyting daha da yükselmiş filan falan. O değil de, şu insanların desteğini yıllardır arkanda hissedince.. Bir de Sarp var, burada eksik.. Yani hem dostluğuna hem işine gözün kapalı güvendiğin… Dur gidip nemli gözlerle yüzlerine söyleyeyim! Özetle “Yaşasın bağzı insanlar”