Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Jülide Ateş’in Show Ana Haber’den ayrılışının arkasında ne var?

Jülide Ateş’in Show Ana Haber’den ayrılışının arkasında ne var?

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Jülide Ateş’in Show Ana Haber spikerliğini bırakmasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı ve detayları aktardı:

‘AYRILIĞIN HABER İÇERİĞİyLE İLGİSİ YOK’

Jülide Ateş’in Show Ana Haber Bülteni’ni bıraktığını açıklaması yeni yılın ilk sürprizlerinden oldu. Kendisi bir açıklama yaptı. Sonra ayrılık gerekçesinin, kanalın haber çizgisi olduğu yönünde haberler yer almaya başladı. Ben de bu durumu kendisine sordum. Jülide Ateş; ‘’Kendi haber içeriğimi kötülemek gibi bir gaflette asla bulunmam, benim ayrılığımın haber içeriğiyle hiçbir alakası yok. Tamamen hayatımın içinde bulunduğu evreyle ilgili… Çok uzun süre haber spikerliği yaptım. 23 yaşında Star Ana Haber’deydim. Yaklaşık 25 yıl yaptığım bir görev. Artık bana ruhum ‘Jülide başka bir şeyler dene rutini kır’ diyor. Mesleğimi hâla çok seviyorum ama, ölmedikçe saat yedide oradasın. Haber spikerliği böyle bir disiplin gerektiriyor. Bu rutinden çıkmak üzere bu kararı aldım” dedi.

‘Zirveyi bu haberlerle gördüm’

Son zirveyi bu haber bülteniyle gördüğünü belirten Ateş şöyle devam etti: “Kanalla son derece güzel ayrıldık. Onlar da anlayış gösterdi. Show TV’de nice güzel reytinglere imza attık. Sadece müteşekkirliğim kalmıştır geride… Kendi haber içeriğimi kötülemek gibi bir gaflette asla bulunmam. Çünkü ben o haberle meslek hayatımda son zirveyi gördüm. Bu, kişisel kararım.
Bu haberin içeriğiyle ya da kanalla ilgili değil, Jülide’ nin ruhuyla ilgili bir şey. Hayatın çok boyutlu olduğunu, yaşla idrak ediyorsun. Bu sebeple bıraktım.”