Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım, sosyal medya yorumlarına karşı önlem aldı!

Kaan Yıldırım, sosyal medya yorumlarına karşı önlem aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, en son Hekimoğlu dizisinde izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni sezon ile birlikte oyuncu, yeniden ekranda olacak. Temmuz ayında çekimlerin başlaması ve Eylül ayında da dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor.

Kaan Yıldırım, planlamanın net olmadığını, ancak dizide çekim yapmak için hazır olduğunu ve ne zaman çağırırlar ise gidip hemen çekimlere katılabileceğini söyledi. Hadise ile aşk yaşadığı iddialarıyla da dikkatleri çeken ünlü oyuncu, sosyal medya konusunda da gelen yorumlar nedeniyle bir hayli canının sıkıldığını anlattı.

Instagram hesabında paylaşımların yoruma kapalı olduğunu hatırlatan Kaan Yıldırım, “Sayfam yoruma kapalı. Tatsız bir şey görünce canım sıkılıyor. Çünkü oradan herkes kötülük kusuyor. Okuyunca etkileniyor, uzak durmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Instagram’da merak ettiği kişilerin hesaplarına girip stalk yaptığını ifade eden oyuncu, yanlışlıkla beğendiği fotoğraflar olduğunu ama bunu çok da mesele yapmadığını belirtti. Oyuncu, “Hepimiz stalk yapıyoruz. Masum değiliz hiçbirimiz” dedi.

Ailenin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaan Yıldırım, doğru zaman gelince de baba olmak istediğini sözlerine ekledi.