Ana sayfa Dizi Haberleri Doktorlar dizisinin Yasemin Ergene Özilhan’ın hayatında çok önemli bir yeri var!

Doktorlar dizisinin Yasemin Ergene Özilhan’ın hayatında çok önemli bir yeri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Ergene Özilhan, 2006-2008 yıllarında yer aldığı Doktorlar isimli dizide canlandırdığı Ela Altındağ karakteri ile hala konuşuluyor… Dizinin tekrarları da zaman zaman ekranda yer alıyor.

İzzet Özilhan ile evlendikten sonra cemiyet hayatına katılan Yasemin Ergene Özilhan, 12 yıl boyunca dizilere kapısını kapatmıştı. Ancak 2020 yılında Mucize Doktor dizisinden gelen konuk oyuncu teklifini kaçırmayan Özilhan, dizide birkaç bölüm yine Ela karakteri ile yer aldı.

Doktorlar dizisinin Yasemin Ergene Özilhan'ın hayatında çok önemli bir yeri var! 8

Ünlü oyuncu, bu buluşmayı bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için kabul etmişti. Oyuncu, dizi setlerine dönüşü sosyal medyada çok yankı bulunca da belki ileride başka dizilerde rol alabileceğini söyledi.

2 çocuk annesi olmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çeken Yasemin hanım, Hello dergisine özel röportaj verdi. Karantina döneminin kendisi için iyi geçtiğini, kızları ile hayatın hızlı aktığını anlatan Yasemin hanım, eşiyle sohbet etmeyi, spor yapmayı, film izlemeyi sevdiğini belirtti.

Doktorlar dizisinin Yasemin Ergene Özilhan'ın hayatında çok önemli bir yeri var! 9

Doktorlar dizisiyle ilgili görüşlerini de açıklayan oyuncu, “Doktorlar dizisi hayatıma büyük ve pozitif yenilikler kattı. Umarım uğuru hep yanımda olur” dedi.

Saçlarını farklı renge boyattığı bir dönem olduğunu belirten Yasemin hanım, bunu bir ergenlik hatası olarak gördüğünü ve aynı hatayı tekrarlamadığını da sözlerine ekledi.