Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Agah’ı Fikret Kuşkan’ın istediği olmadı!

Zalim İstanbul’un Agah’ı Fikret Kuşkan’ın istediği olmadı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, sağlık sorunları nedeniyle Zalim İstanbul dizisinin yeniden başlayan çekimlerine katılmadı.Avşar Film’in tüm çabalarına rağmen, doktor raporlarını ve tavsiyelerini ortaya koyan Fikret Kuşkan, hayatını sürdürmenin diziden daha önemli olduğunu belirten açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, ayrıca eski eşi Bahar Kerimoğlu ile de sorunlar yaşıyor. Kerimoğlu, Kuşkan hakkında 3 aylık tedbir kararı aldırdı. Ancak ünlü oyuncu karara itiraz etti.

Fikret Kuşkan’ın itirazını görüşen mahkeme, kararın usulüne uygun verildiğine hükmetti. Hürriyet’in haberine göre yasaya aykırı bir durum olmadığı için mahkemenin Fikret Kuşkan’ın itirazını reddettiğini haberleştirdi.

4 yıl evli kalan Fikret Kuşkan – Bahar Kerimoğlu ikilisinin bir oğlu bulunuyor. 2009 yılında boşanan ikili arasında çocuk kavgası uzun yıllardır devam ediyor.

Zalim İstanbul'un Agah'ı Fikret Kuşkan'ın istediği olmadı! 7

Fikret Kuşkan, bu boşanmadan 5 yıl sonra Arsevi Özkara ile evlenmişti. Çiftin bebekleri oldu.Bahar Kerimoğlu ise Fikret Kuşkan’ın oğluna karşı sorumluluklarını yerine getirmediği iddiasında bulunuyor.