Ana sayfa Güncel Haberler Kaan Yıldırım ve Hadise aşkını koltun deseninden anlayan nesil!

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkını koltun deseninden anlayan nesil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile O Ses Türkiye’nin daimi jüri üyesi Hadise arasında bir aşk yaşandığına dair ortaya atılan birçok iddia var.

Ancak her iki isim de şu ana kadar ne bunu doğruladı ne de bir yerde birlikte yakalandı. Hal böyle olunca, ikilinin aşkını kanıtlaması için farklı yollara başvuruldu. Bu yollardan birisi de sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda benzer noktalar bulmak.

Hekmioğlu diziside birçok yapım gibi koronavirüs önlemleri kapsamında set çalışmalarını durdurdu. Kaan Yıldırım, evde kendini karantinaya aldı. Oyuncu instagram hikaye bölümünden de ev halini paylaştı.

Fakat bir detay daha var ki, Yıldırım ile Hadise arasındaki aşkı bu detay ele verdi. Sosyal medya kullanıcıları Hadise’nin de Kaan Yıldırım’ın da ev hallerini yan yana koydu.

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkını koltun deseninden anlayan nesil! 9

İkilinin paylaşımlarında arka plandaki koltuğun renginin ve deseninin birbirine benzemesi üzerine ikilinin aynı yerde birlikte oldukları sonucuna vardı.

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkını koltun deseninden anlayan nesil! 10

Daha önce de benzer bir dedektiflik durumu Kaan Yıldırım’ın köpeği ile Hadise’nin fotoğrafında bulunmuştu.

Takvim gazetesi bu detayı haberleştirdi ve birçok sosyal medya kullanıcısı da ikilinin aşk yaşadığını koltuk deseni ve rengi üzerinden teyit etmeye çaba harcadı.

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkını koltun deseninden anlayan nesil! 11

Sosyal medya kullanıcılarının bulduğu sonuç, Kaan Yıldırım karantina günlerini Hadise’nin evinde geçiriyor…