Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisiyle Gülseren Budayıcıoğlu, izleyicilerin favorisi oldu!

Kırmızı Oda dizisiyle Gülseren Budayıcıoğlu, izleyicilerin favorisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1947 yılında Ankara’da dünyaya gelen Gülseren Budayıcıoğlu, 1966 yılında ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. Öğrencilik yıllarında TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda çeşitli görevler yapan Budayıcıoğlu, serbest hekimlik de yürüttü.

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu son dönemde dizi izleyicilerinin favorisi oldu. Zaten kitaplarından onu tanıyan birçok kişi var. Ancak geniş kitleler son dönemde özellikle de Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileriyle bu ismi adeta ezberledi.

tv8 ekranında yayınlanan her iki dizi de gerçek hayatta esinlenilerek hayata geçirildi.İki dizi de büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor ve yaşananlar insanları çok etkiliyor. Özellikle de Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisindeki hikayeler daha şimdiden milyonlarca kişiyi ekran başında ağlatmaya başladı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gözlemlerine dayalı olarak yazdığı kitabından uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin reytinglerde de çok iyi oranlar yakalamaya başlaması dikkatlerden kaçmadı,

Kırmızı Oda dizisiyle Gülseren Budayıcıoğlu, izleyicilerin favorisi oldu! 7

Budayıcıoğlu, “Hem yaşıyor, hem yazıyor hem de seyrederken gözyaşlarımı tutamıyorum. Dizinin diğerlerinden farklı olduğunu çabuk fark ettiniz” diye mesaj yazdı.

Kırmızı Oda dizisinin gelecek bölümlerinin de şimdiden gözyaşı ve hüzün dolu olacağı net. İzleyiciler ise Cuma akşamlarını iple çekiyor.

Ayrıca Budayıcıoğlu’nun kitapları da şimdiden dizi hayranlarının favorisi oldu.