Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Şirin’i oldu, Seray Kaya’nın başından dertler eksik olmadı!

Kadın dizisinin Şirin’i oldu, Seray Kaya’nın başından dertler eksik olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca izleyicilerle buluşan Seray Kaya, canlandırdığı Şirin karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, adeta kariyer zıplaması yaşadı ve geniş kitleler tarafından da bu rol sayesinde tanındı. Kadın dizisi Şubat ayında bitti ama Şirin karakteri hala hafızalardan silinmedi.

Kadın dizisinin kötü kadını Şirin olarak ünlenen Seray Kaya’nın sosyal medyada aldğı olumsuz yorumlar da aslında başarılı oyunculuğunun bir göstergesiydi. Seray Kaya, dizinin ardından imaj değişikliği yaşadı ve hayranları da onun yeni halini çok beğendi. Oyuncu, şimdilerde ise sağlık sorunları ile boğuşuyor.

Babasını kaybettiği 2019 yılının Şubat ayında bu yana acısının taze olduğunu sıklıkla sergileyen Seray Kaya, şimdi de vertigo sorunu ile boğuşuyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda. “Beni bir sal vertigo” diye mesaj bırakan oyuncu, kendisine gelen destek mesajlarından da çok memnun oldu.

Hayranlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür eden oyuncu, şu yorumda bulundu: “Vertigo rahatsızlığımla ilgili harika mesajlar aldım. Herkes muhteşem önerilerde bulunmuş, çok teşekkür ederim. Tabi üzüleceğinizi düşünmemiştim. Endişelenmeyin çok iyiyim. Bunu daha önce iki defa yaşadım. Meşhur kristalleri yerine oturttuktan sonra kendime geliyorum.”

Kadın dizisinin Şirin'i oldu, Seray Kaya'nın başından dertler eksik olmadı! 8

İşt Vertigo gerçeği: Vertigo bir rotasyon hareketidir. Bu durum, eşyaların hastanın etrafında bir eksen çevresinde dönüyor hissi veya gözler kapalı iken hastanın eşyalar etrafında dönüyormuş hissi olarak da tarif edilebilir. Vertigo bir hareket halisünasyonudur ve olmayan bir hareketin algılanmasıdır. Vertigo, başlı başına bir hastalık değildir ancak pek çok hastalığın belirtisi olarak ortaya çıkabilir. Tahminlere göre, dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 5 ile 10’u vertigoyla tanışmış durumdadır.

Kadın dizisinin Şirin'i oldu, Seray Kaya'nın başından dertler eksik olmadı! 9