Ana sayfa Sosyal Medya Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir’i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler!

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir’i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba akşamı 24. bölümüyle ekrandaydı. İzleyenleri gittikçe daha da şaşkına çeviren sahneler ekrana gelmeye başladı. Dizide İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi, öyle bir hale dönüştü ki diziyi takip edenler hem kızdı, hem de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Giderek hastalıklı bir kişiliğe dönüşen Mehdi’nin halini de Adını Feriha Koydum dizisindeki bir karaktere benzetmeye başladı izleyiciler.

Demet Özdemir’in Zeynep karakterine hayat verdiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, DR. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlenen kitabından alıntılanıyor. Son dönemde Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek olaylardan aktarılan hikayeler ekranda dikkat çekiyor.

Örneklerini toplum içinde pek çok göreceğimiz karakterler mevcut Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de. Zeynep de Mehdi de Sakine de Nermin de Müjgan da Burhan da hemen herkesin çevresinde olan, duyduğu, gördüğü, hayatlarına tanık olduğu, 3 sayfa haberlerinde okuduğu insanlardan.

Ancak her şeye rağmen, Zeynep ve Mehdi aşkında, Mehdi’nin Burhan’a dönüşme hali, izleyicinin hiç kabul edemediği bir durum! Ablası Cemile bile “Mehdi böyle biri değildi, ona ne oldu?” diye sormaya başladı. En yakın arkadaşı Nuh bile, bu değişim karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 19

Ailesinin, çevresindeki insanların, zor durumdakilerin abisi olmuş, korumuş, kollamış, onları incitmeden yardım etmiş bir isimdi Mehdi. Zeynep ile tanıştıklarında kenar mahallede büyümüş ama dürüst, aklı başında, hoşgörülü, anlayışlı, saygılı bir adamdı.

İzleyici şimdi Mehdi’nin bu hızlı değişimi karşısında şaşırıp kalmış durumda! Boşanmasına karşın Zeynep’in peşini bırakmayan, onu koruma bahanesiyle Sakine’yi ve Kibrit’i kullanan, Zeynep’in evinin arka sokağında ev tutan, arabasını parçalayan, köşe bucak onu takip eden, kıskançlık krizleri geçirip vurup kıran, eve kilitleyen bir adama dönüştü Mehdi.

Ancak son bölümde yaptığı hareket, Mehdi’yi izleyicinin gözünde iyice bitirirken, adeta psikopat bir karaktere dönüştürdü! Mehdi’ye uzaklaştırma kararı alan Zeynep, peşine düştüğünü bildiği için Barış’ın evinde geçiriyordu geceyi. Ancak mutfağa gittiğinde kafasında beresi, simsiyah kıyafetleriyle eve gizlice giren Mehdi, Zeynep’i bayılttı! Üstelik bir de özür diliyordu bayıltırken!

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 20

Adına aşk, adına korumak, adına sevmek diyen Mehdi, ablası karşı çıksa da Nuh’un dediği gibi Burhan’a dönüşmeye başladı! Zeynep’e zarar veremeyeceğini söylerken, ne yaptığının farkında olmayan birine dönüştü!

İşte bu son sahnede izleyici, yıllar önce Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı Adını Feriha Koydum dizisini hatırlatıyor. İzleyici, Feriha’nın kabusu olan ve ona türlü işkenceler yapan Halil gibi hastalıklı, psikopat bir kişiliğe atıfta bulunarak Mehdi’yi de ona benzetti bu son sahnede!

İşte o dehşete düşüren sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 21

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 22

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 23

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 24

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 25

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 26

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 27

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 28

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 29

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 30

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 31

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 32

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 33

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 34

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 35

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 36

Kabus gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'i, Adını Feriha Koydum dizisine çevirdiler! 37