Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da fragman yanılttı ama sonuç değişmedi!

Bir Zamanlar Çukurova’da fragman yanılttı ama sonuç değişmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, sağ gösterip sol vurdu adeta! Dün akşam ekrana gelen 77. bölümün tanıtımı yayınlandığında, dizinin takipçileri durumu tahmin etmeye çalışarak pek çok yorum yapmışlardı sosyal medyadan. Yılmaz’ın Züleyha ve çocuklarıyla birlikte kaçtıkları bir önceki bölümün final sahnesinden sonra gelen fragmandaki kaza görüntüsü farklı bir hikaye oluşturmuştu.

İzleyici, bu kazada Yılmaz’ın öleceği tahminlerini yaparken, akıllarda, öyle bir kazada araçtaki 3 çocuk ve Züleyha’ya ne olacağı da merak konusuydu. Senarist izleyiciyi biraz şaşırtmıştı yeni bölümde ama sonunda o kaza oldu ve sahnenin devamı da gelecek haftaya kaldı!

Yeni bölümde Züleyha ve Yılmaz, sonunda herkesi atlatıp çocuklarını alıp gidiyorlardı ama bir ihbar üzerine polis tarafından durdurulup karakola gittiler. Yani o kaza, çocuklar ve Züleyha araçtayken olmadı.

İki aşık, yine bir kaç planını ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve istemedikleri hayatlarına geri döndüler büyük bir üzüntüyle. Fakat kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı ve Demir, artık istenmediğini anlayıp, kendi hatalarını da kabul edip Fekeli’ye içini döktükten sonra bambaşka bir gelişme oldu.Züleyha, yine Demir ile zorla aynı evde yaşamak zorunda kalmanın azabını yaşarken, Demir ona boşanmayı kabul edeceğini söyleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Ancak bir şartı vardı, kızını kendisine bırakacaktı.

Yılmaz da oğlunu Müjgan’a bırakıp Adnan’ı aldıkları yeni hayatlarında Züleyha ile mutlu bir yuva kurdular. Fakat ne yazık ki bu hikaye mutlu sonla bitemeyecek! Zira Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı zaten biliniyor. Bir ayrılık olacağı da biliniyordu. İşte o fragmandaki kaza sahnesi, 78. bölümün fragmanında da ortaya çıktı. Yılmaz’ın aracı hızla giderken takla atıyor. Yılmaz’ı kanlar içinde görüyoruz!

blank

O sırada Demir ile birlikte sulh içinde mahkemeye boşanmaya giden Züleyha, gözlerinin önünde delirmiş gibi arabayı kullanan Yılmaz’ın ne yaptığını anlamaya çalışıyor. Yılmaz ise Müjgan’dan oğlunun rahatsızlandığını öğrenip aceleyle yola çıkmış durumda. İşte o panikle kaza yapacak Yılmaz.

Yılmaz ve Züleyha’nın Adnan ile kurdukları mutlu yuvalarına, Müjgan ve Demir’den boşanmış olarak dönecekleri günün sabahında yaşananlar, geleceğe dair tüm mutlu hayalleri de Yılmaz ve otomobiliyle birlikte bir uçurumdan yuvarlanacak.

Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinin diziden ayrılacağı biliniyordu ama 77. bölümde değil, muhtemelen 78. bölümde bu duruma şahit olacağız.

İşte Yılmaz’ın yaptığı o kazanın görüntüleri: