Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisi çok iyi oldu, Sarp Apak’ın kariyer hedefini değiştirdi!

Kaderimin Oyunu dizisi çok iyi oldu, Sarp Apak’ın kariyer hedefini değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedi rollerine alışık olduğumuz Sarp Apak, en son çok farklı bir sürpriz yaparak, dram projesi olan Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer almıştı. Çok da başarılı bir performans sergileyen oyuncu, Mahir karakteri ile milyonların kalbini kazanmayı da başardı.

Sarp Apak’ın geçen sezon Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile başrolünde yer aldığı dizi 26 bölümlük bir serüven olarak ekranda yer aldı ve final yaparak ömrünü tamamladı. Yaz dönemini dinlenerek geçiren Sarp Apak, yorgunluğunu atmak için de tatil dönemini uzun tutmaya çaba harcadığını söyledi.

Yaptığı harcamalar nedeniyle yeniden işe dönerek para kazanması gerektiğini de söyleyen Sarp Apak, güzel bir yaz dönemi geçirdiğini anlattı. Yeni projeler konusunda da bilgi veren Sarp Apak kendisinin hazırladığı bazı projelerinin olduğundan bahsetti.

Oyuncu, “İşlerle ilgili çalışmalar oldu, ön hazırlıklar var. Kendi yapacaklarım var” diye konuştu. Ocak dönemi için izleyicilerine bir sürprizi olacağını ifade eden oyuncu, Kaderimin Oyunu’nun devam etmesini beklediklerini ama bunun gerçekleşmediğini ifade etti.

Kaderimin Oyunu dizisi çok iyi oldu, Sarp Apak'ın kariyer hedefini değiştirdi! 11

Oyuncu dizinin final yapmasının ardından tüm ekibin dağıldığını ve yeni projeler baktığını anlattı. Sarp Apak, “Güzel bir şey ile seyircinin karşısına çıkmak istiyorum. Artık hata yapma lüksüm azalıyor, o yüzden dikkatli seçmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Kaderimin Oyunu dizisinde dram performansı ile çok beğenilen oyuncu, yeni dönemde de komedi değil yine farklı projelerde yer almayı arzu ettiğini söyledi.

Sarp Apak, “Şu anda komedi dışında işler yapmak istiyorum. Onunla ilgili hamleler yapıyorum. Görüyorsunuz geçen sene de oldu” diye konuştu.

İçine sinecek bir komedi işi olursa yine yapabileceğini ama önceliğinin drama olacağını anlatan Sarp Apak, gelen teklifleri de bu noktadan değerlendirmek istiyor.

Ezel ve Kuzey Güney gibi dizi projelerini çok beğendiğini, aksiyon ve dramın iç içe olduğu yapımlarda iyi bir rol olursa yer almayı arzu ettiğini ifade eden Sarp Apak, özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un Kuzey Güney dizisindeki performansının kendisini çok etkilediğini de sözlerine ekledi.

///////////