Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu, reytinglerde ortalamanın altında giriş yaptı ama şansı yüksek!

Kaderimin Oyunu, reytinglerde ortalamanın altında giriş yaptı ama şansı yüksek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle Akın Akınözü hayranlarının uzun süredir büyük bir heyecanla beklediği Kaderimin Oyunu dizisi nihayet cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi reytinglerde ortalamanın altında bir puan aldı. Her ne kadar kötü bir başlangıç yapsa da Kaderimin Oyunu umut vaat ediyor. Zira dizi sosyal medyada büyük bir başarı elde etti.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ı başrollerde buluşturan Kaderimin Oyunu oldukça dramatik bir hikayeye sahip. Hercai’de parladıktan sonra bir süre setlerden uzak kalan Akın Akınözü ve bebeği doğunca dizilere ara veren Öykü Karayel’i yeniden ekrana döndüren dizi büyük bir heyacanla bekleniyordu.

Kaderimin Oyunu cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi ilk bölümüyle ortalamanın altında bir reyting topladı ve tüm izleyicilerde 11. sırada yer aldı. Bu elbette yeni bir dizi için çok da iyi bir başlangıç değil. Ancak cuma gecesinin reyting dağılımına bakıldığında Kaderimin Oyunu’nun şansının yüksek olduğunu tahmin etmek mümkün.

Kaderimin Oyunu, reytinglerde ortalamanın altında giriş yaptı ama şansı yüksek! 7

Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen dizinin en büyük rakibi hiç kuşkusuz Show TV dizisi Aziz. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı dizi çok güçlü oyuncularla çok iddialı geldi. Ancak reytinglerde bir patlama yaşamadı.

Aziz dizisinin son bölümü ortalamanın biraz üstünde puan alarak tüm izleyicilerde üçüncü oldu. Cuma akşamının bir başka iddialı dizisi ise Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizinin reytingi de ortalamanın biraz üstünde, Aziz’in biraz altında. Aşk Mantık İntikam da tüm izleyicilerde altıncı sırada yer aldı.

Cuma gecesinin en yüksek reytingi ise Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar’a ait. Ancak onun puanı da Aziz’in çok az üstünde. Dolayısıyla tüm bunlara bakarak cuma geceleri reyting rekorları kıran bir dizi olmadığına göre Kaderimin Oyunu’nun önümüzdeki haftalarda reyting puanını artırma ihtimali bulunduğunu düşünüyoruz.

Bu arada Kaderimin Oyunu her ne kadar reytinglerde biraz düşük bir başlangıç yapsa da sosyal medyada resmen büyük bir başarıya imza attı. Cuma akşamı başlayan Star TV dizisinin ilk bölümü YouTube’da 1 milyondan fazla izlenme alarak önemli bir çıkış yaptı.