Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV yaz ekranını 5’i eski 1’i yeni 6 dizisine emanet etti!

Star TV yaz ekranını 5’i eski 1’i yeni 6 dizisine emanet etti!

tarafından ker_def

Star TV’nin yaz ekranındaki kozu romantik komedi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranı için televizyon kanallarının önceki yıllara nazaran daha az proje ürettiği ve yazı tekrar bölümlerle geçirme isteğinin ağır bastığı görülüyor.

Bu durumu en belirgin yaşayan Kanal D olmuştu. Afili Aşk dizisi dışında ciddi bir çaba ortaya koymayan Kanal D, eski dizilerin tekrar bölümlerine sarılmıştı.

Benzer bir durum Star TV cephesinde de yaşanıyor. Erkenci Kuş dizisi doğru bir karar ile yaz arası vermeyecek ve Ocak ayına kadar da aralıksız devam edecek.

Bunun yanına bir de Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu bir araya getiren Benim Tatlı Yalanım dizisinin çekiciliği ekleniyor.

İki dizi ile reytingleri toplayan Star Tv, eski dizileri ‘Kiralık Aşk’, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’, ‘Geniş Aile’, ‘Kardeş Çocukları’nı ise yeniden ekrana sürdü.

Medyafaresi’nden Anibal Güleroğlu, Star TV’nin yaz ayındaki kozunun romantik komedi olduğuna vurgu yaptı ve şu detaylara dikkat çekti:

Star TV yaz ekranını 5'i eski 1'i yeni 6 dizisine emanet etti! 7

“‘Kapanmadan Kazan’ ve ‘Eyvah Düşüyorum’ programlarıyla yarışmacılara hitap eden Star’ın yaz ekranında ortaya koyduğu tablo tatmin edici mi diye sorgularsak… Ağız dolusu bir ‘Evet’ diyemeyiz kuşkusuz. Çünkü burada da şimdilik tek bir yeni dizi var… ‘Benim Tatlı Yalanım’!

Ayrıca ‘Erkenci Kuş’u da yeni bölümleriyle ekrana getirmeyi sürdürerek dizi seçkisini ikide tutan kanalın da yayın akışını doldurmak için seçtiği formül dizi tekrarları. ‘Kiralık Aşk’, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’, ‘Geniş Aile’, ‘Kardeş Çocukları’ gibi dizilerden fırsat kalınca da yerli-yabancı sinema tekrarları sokuluyor devreye.

Anlayacağınız Star cephesinde de yaza özel ciddi bir yenilik olmamakla birlikte ‘Benim Tatlı Yalanım’ ve ‘Erkenci Kuş’un eğlendirici varlıkları, romantik komedi kozu olarak öne çıkmakta.”