Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 13 Mart Salı 20. bölüm tanıtımı yayınlandı… Bahar, şok gerçeği öğreniyor!

Kadın 13 Mart Salı 20. bölüm tanıtımı yayınlandı… Bahar, şok gerçeği öğreniyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin 20. bölüm tanıtımı yayınlandı.

19. bölümde Sarp’ın Bahar’ı bulmaması için Pırıl’ın babasının onu ve çocukları ortadan kaldırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı. Bahar’ın yaşadığını öğrenen Pırıl çılgına döndü. Babasının evine gelen Pırıl, Sarp’ın annesi Jülide’yi babasının evinde görünce kalakaldı.

Sarp, Bahar ile yaşadıklarını hatırlamaya başladı. Pırıl ve babası durumun farkına vardıkça iyice sinirlendiler. Pırıl’ın Sarp’la 5 yıldır Amerika’da olduğu ve Sarp, Bahar’ı hatırlamasın diye dönmek istemediği ortaya çıktı.

Bu arada Bahar’ın hastalığı kötüye gitmeye başladı. Hatice ve Jale, Şirin’i kan vermek için ikna etmeye çalıştı. Hatice, kan alma merkezinde bekledi ama Şirin gelmedi.

Yeni bölüm tanıtımında ise Bahar, Nisan’ın yanlışlıkla kendisini arayan meçhul kadını aramasıyla yeni bir bilgiye ulaşıyor. Şirin numarasını değiştirdikten sonra numara başka birine geçiyor. Yeliz’e o numarayı aradığında sürekli birilerinin aynı kişiyi sorduğunu söylediğini anlatıyor numaranın yeni sahibinin. Yeliz de Bahar’a o kişiyi tekrar arayıp, diğer arayanların kimi sorduğunu sormasını istiyor. Bahar, numaranın yeni sahibini tekrar arıyor. Şirin’in adını duyunca kalakalıyor!

Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Şirin kan vermeyi kabul etse de Bahar, Şirin’le ilgili ulaştığı gerçeklerden sonra kabul edecek mi acaba? Şimdi akıllarda bu soru var.

19. bölüm biter bitmez 20. bölüm tanıtımı yayınlandı.

İşte o tanıtımı: