Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu!

Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’de ekrana gelen ve Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadığı dizide Bahar, sonunda Sarp adını duydu.

Duydu evet duymasına da yaşadığını öğrenecek mi yoksa bir tesadüf isimmiş gibi geçiştirilecek mi henüz bilmiyoruz!

Ancak bu bile büyük bir gelişme oldu dizi açısından. Geçtiğimiz sezon defalarca kez karşılaşmalarına rağmen bir türlü birbirlerini göremeyen, çevresindeki herkesin yaşadığını bilmesine karşın Bahar’ın hala öğrenememiş olması izleyenleri ekran başında iyice çileden çıkarıyordu.

Sosyal medyada diziye yönelik en büyük eleştirilerden birisi de buydu.

Dizinin 33. bölüm ilk sahnesi, sezon finalinden devam etti ve Doruk babasını gördü, Sarp da onu. Ancak Arif, hiç bir şey söylemeden Sarp’ı gördüğü ve tanıdığı halde Doruk’u çeke çeke götürdü.

Hastanede ise başka bir durum yaşanıyordu o anda…

Doruk, annesine babasını gördüğünü söyledi ama kimse ona inanmadı.

Fakat hastanede hemşireye Enver’in odasını soran Sarp’ın tam önünde Jale duruyordu. Jale, Enver’in yeğeni olduğunu söyleyip kim olduğunu sordu, herkes nefesini tuttu ve başka bir isim söyleyeceğini düşündü ama o Sarp deyiverdi.

Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu! 10

Jale tabii Bahar’ın kocasının adını bilmiyor, bilse de bir bağlantı kuramayacağı kesin. Dolayısıyla bir şey ifade etmedi bu isim ve kim olduğunu sorunca, Sarp da mahalleden birisi olduğunu söyledi.

O sırada Münir’i gören Sarp’ın Bahar’la karşılaşma umudu ise gelen telefonla bozuldu. Zira Jülide havuzda hareketsiz yatıyordu ve Pırıl şok geçiriyordu. Sarp’a hemen eve gelmesini söyledi. Jülide’yi öldürenin Suat’ın adamları olduğu anlaşıldı. Pırıl’a da susması gerektiğini söyleyen Suat, Jülide’nin cesedini Bahar’ın boş mezarına gömdürdü.

SARP KONUSU TAM DA UCUNA GELMİŞKEN YİNE Mİ KAÇIRILACAK?

Jülide ve Sarp’ın bu sürpriz karşılaşması, dizinin bölüm finalinde başka bir sürprizi beraberinde getirdi.

Oğlunu almaya Bahar’a gelen Jale, Hatice’ye hastaneye gelen mahalledeki Sarp’tan bahsetti. Sarp adını duyan Doruk kapıya fırlarken, arkasından şaşkın gözlerle Bahar fırladı ve o bölümün son sahnesiydi.

Bundan sonrası nasıl olur, arada yine kaynayıp gider mi Sarp’ın yaşadığı henüz bilmiyoruz ama herkesin aklına ilk gelen şey, Bahar’ın durumdan şüphelenip Sarp’ın resmini alıp gösterip ‘Bu mu?’ diye sorması herhalde!

Bakalım yine geçiştirilecek mi Bahar’ın Sarp’ın varlığını öğrenmesi yoksa izleyiciyi 34. bölümde büyük bir sürpriz mi bekliyor!

SARP’IN BAŞINA NELER GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Şirin’in tuzağı sonucu gemiden düşen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Sarp’ın, nasıl kurtulduğu, Pırıl ile ne zaman evlendiği, neden çocuklarını ve Bahar’ı aramadığı, başına ne geldiği merak konusuydu.

İzleyiciler, Bahar’ı bırakıp gitmesini affedemedikleri Sarp’ın iyi bir mazeretinin olmasını bekliyordu.

Ve 33. bölümde o soruların bir kısmı yanıtını buldu.

Sarp’ın başına ne geldiğini öğrendik…

Denize düştükten sonra teknesiyle açılan Pırıl sayesinde denizden kurtarılmış. Sarp’ı bulan Pırıl, tekneden indikten sonra eski kocasının onu görmesiyle şoka uğruyor. Emre isimli eski eş, terkedilmeyi gururuna yedirememiş ve Sarp’ı Pırıl’ın sevgilisi sanıyor.

Pırıl, onu denizde bulduğunu anlatmaya çalışsa da psikopat bir kişilik olduğu anlaşılan Emre, Pırıl’ı dövmeye başlıyor. Yanındaki silahlı adamının durdurduğu Sarp ne yapacağını bilemiyor ilk anda.

Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu! 11

Ölen Emre’nin babası peşlerinde…

Emre silahını çekip Pırıl’ı vurmak üzereyken üstüne atlıyor. O sırada Pırıl, bahçedeki elektiriği kapatınca karanlıkta yerde boğuşan Emre ve Sarp arasındaki silah aniden patlıyor ve Emre ölüyor. Pırıl şok içinde ne yapacağını bilemeden kalakalıyor ve o sırada Emre’nin adamı Sarp’a silah doğrultuyor.

Sarp kaçmaya çalışırken sırtından vuruluyor, adam da çekip gidiyor. Olay sonrasında eve gelen Münir, olanları görüyor ve Pırıl’ı kaçırmaya çalışıyor ama Pırıl, yerde yatan Sarp’ı almadan gitmeyeceğini, hayatını onun kurtardığını söylüyor. Münir’in sözlerinden, Emre’nin Nadir isimli çok güçlü ve tehlikeli bir adamın oğlu olduğu ve onları yaşatmayacağını söylemesinden, asıl tehlikenin Emre’nin babası olduğu anlaşılıyor.

Hikayenin devamını görmedik ama bir şekilde Suat, Pırıl ve Sarp’ı yurtdışına kaçırmış anlaşılan. Emre’nin babası, oğlunun ölümünden sonra muhtemelen onları her yerde arıyor ve Suat’ın ‘Hayatımız tehlikede’ deyip durmasının ve Pırıl’ın, Sarp’ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmaması için çırpınmasının nedeninin de bu olduğu anlaşıldı.

Dolayısıyla Sarp, bu yüzden yaşadığını açıklayamıyor ve başka bir kimlik buluyor.

Sarp’ın sırtından vurulduktan sonra neler olduğu, hafızasını mı kaybettiği, o yüzden mi bugüne kadar Bahar ve çocuklara bir şekilde ulaşmaya çalışmadığı da hala yanıt bulamayan bir soru tabii ki…

HATİCE, İLK KEZ BAHAR’A İÇİNİ DÖKTÜ VE VİCDAN AZABINI PAYLAŞTI!

Hatice’nin yıllar önce küçücük bir çocukken terkedip gittiği Bahar ile yaşayamadığı anne-kız ilişkisi, yeni sezonda kurulmaya başlandı.

İzleyicinin sezon başından beri anlayamadığı, çözemediği Hatice, yeni bölümde kendisi çözüldü!

Enver’in yaşadığı durumdan sonra Hatice, Bahar’a sahip çıkmaya başladı.

Gömleklerini dikmesine yardımcı olup, onunla ilgilenen Hatice, kızıyla daha yakın bir ilişki kurmaya başladı.

Bahar uyurken yanına giden Hatice, Bahar’ın kollarındaki izleri görünce içi parçalandı.

Bahar uyandığında onunla dertleşen Hatice, hem içini döktü hem de uzun süredir beklenen itiraflarını yaptı.

İyi bir anne olmadığını söyleyen Hatice, içinde yaşadığı vicdan azabını kızıyla ilk kez paylaştı.

Anne kızın bu duygusal konuşmaları ekran başında diziyi izleyenlerin de gözlerini yaşarttı.

İşte o anlar:

ARİF VE BAHAR İLİŞKİSİNDE YENİ GELİŞMELER VAR!

Hastanenin bahçesinde Sarp’ı görünce şoka uğrayan Arif, Bahar’a gerçeği söyleyemedi.

Enver ile konuşmasında bir an ne yapacağını şaşırdığını anlatan Arif’in aslında en büyük korkusu, için için yandığı Bahar’ın Sarp’ın yaşadığını öğrenince geri dönmesiydi.

Arif, Bahar’ı eve götürürken arabada ona, bir soru sordu.

Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu! 12

Ama öncesinde Bahar, Doruk’un gördüğü kişinin Sarp’a benzeyip benzemediğini sordu. Ne diyeceğini bilemeyen Arif, sözlerini zor toparlayarak ‘Bence hiç benzemiyordu’ yanıtını verdi.

İçindeki en büyük korkuyu ise Bahar’a söylediği sözlerde gizlemişti.

Arif, Bahar’a, bir gün Sarp çıkıp gelse, o kazadan bir şekilde kurtulmuş, başına değişik işler gelmiş ve o yüzden ortadan kaybolmuş olsa, onu yeniden alıp almayacağını sordu.

Bahar, bu soruya yanıt veremedi ve cevapsız bıraktı. Arif de alamadığı yanıt nedeniyle boşlukta kaldı adeta.

Akşam çay ocağına aniden gelen Bahar, “Almazdım” dedi. Arif, anlamaz gözlerle bakınca Bahar, “Sarp’ı geri alır mısın diye sormuştun ya, almam” yanıtını verince Arif’in yüzünde güller açtı.

Aslında sosyal medyada uzun süredir devam eden bir tartışmaya da şimdilik bir nokta koymuş oldu bu durum. Arif ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyenler, onun verdiği emeklere, sevgisine, sahiplenmesine, fedakarlıklarına bakarak, Bahar’ın Sarp’ın ortaya çıkmasıyla düşüncesinin değişmesinden korkuyordu. Bahar bu konudaki yanıtını verdi ama Sarp’ın yaşadığını henüz bilmiyor!

Dolayısıyla düşüncesi sonradan değişir mi bilinmez ama bu yanıtı hem Arbah’çıların hem de Arif’in yüzünü epey güldürdü!

İşte o anlar:

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölümde Bahar’ın ilik nakli ile ilgili gelişmeler var.

Annesinin bir şekilde dna örneği aldığı ve babasından olan diğer kız kardeşinin iliği Bahar’a uymuyor.

Tek uygun ilik Şirin’in iliği… Bu durumu Bahar’a açıklayan Jale, bir süre bunu Şirin’den saklayacaklarını da anlatıyor.

Bahar, Şirin’e muhtaç olmanın kendisi için nasıl dayanılmaz bir durum olduğunu söylediği anlarda ise Şirin, babası ile tartışıyor.

Kadın 33. bölümde neler oldu neler? Bu kadarını kimse beklemiyordu! 13

Sarp’ın yaşadığını gizli tutması için Suat’ın verdiği parayı Şirin’in odasında bulan Enver çılgına dönüyor.

Şirin’e bunun hesabını soruyor ama Şirin yine yalanlar uyduruyor. Enver, yalancı bir insanla aynı evde yaşayamayacağını söyleyince Şirin de evi terkediyor.

Bahar’ın durumu iyice kötüleşiyor ve Şirin’den bir an önce nakil yapılması gerekiyor ancak görünen o ki Şirin bu durumu iyice zorlaştıracak. Yeni bölümde Şirin, yine ekran başındakileri delirtecek.

İşte 34. bölüm tanıtımı: