Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 36. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp çocuklarına kavuştu

Kadın 36. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp çocuklarına kavuştu

tarafından ker_def

Kadın dizisi 2. sezonuyla Fox TV ekranında salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başarılı oyunculuklarının yanı sıra; Seray Kaya, Feyyaz Duman, Ayça Erturan gibi önemli isimler de kadroda yer alıyor. Dizinin reyting başarısı hem etkileyici oyunculuktan hem de hikayenin sürükleyiciliğinden geliyor. Kadın dizisinin 36. yeni bölümü 23 Ekim Salı günü Fox TV ekranında olacak. Dizinin 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Aylardır beklenen buluşma gerçekleşiyor. Sarp, Doruk ve Nisan ile kucaklaşıyor… Dizinin hayranları haftalardır bu bölümü bekliyordu. Sonunda gerçekleşiyor. 36. bölüm büyük bir dikkatle izlenecektir.

Videodan yeni bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

DİZİNİN KARAKTERLERİ

BAHAR ÇEŞMELİ (ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ)

Küçük yaşta annesi tarafından terk edilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır.

Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

SARP ÇEŞMELİ (CANER CİNDORUK)

Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar.
Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

HATİCE SARIKADI (BENNU YILDIRIMLAR)

Mutsuz ilk evliliğinden, kızı Bahar’I da arkasında bırakarak kaçan Hatice, Enver’ le yeni bir hayata başlamıştır. Kızları Şirin’in doğumundan sonra geçmişe bir sünger çekerek kendisini küçük kızına adar. Bahar artık onun için uzak ve hüzünlü bir anıdır. Yıllar sonra onunla tekrar karşılaştığında Hatice’nin hayatı temelinden sarsılır.

DORUK ÇEŞMELİ (ALİ SEMİ SEFİL)
4 yaşındaki Doruk, kendi içinde geniş bir dünyası olan bir çocuktur. Çok zekidir ve farklı hassasiyetleri vardır. Pek çok çocuğun sahip olmak istediği şeyler onun ilgisini çekmez.

NİSAN ÇEŞMELİ (KÜBRA SÜZGÜN)
Yedi yaşındaki Nisan akıllı, duyarlı, heyecanlı ve neşeli bir çocuktur. Genel olarak hayatından mutlu görünen bu küçük kız ailesine çok bağlıdır.Bahar’dan babasıyla ilgili dinlediği hikayeler çok hoşuna gider ve O da Bahar gibi babası Sarp’ın kendilerini uzaktan izlediğine inanmaktadır.

ŞİRİN SARIKADI (SERAY KAYA)
Şirin doğduğundan beri sorunlu bir çocuk ve genç kız olmuştur. Liseyi bitirdiği ilk sene üniversiteye girmeyi başaramamıştır. Güzel Sanatlar’ın resim bölümüne girmek istemektedir ve bunu ilk denemesinde başaramamasının sebebi de yeteneksizliği değil, son bir kaç senedir geçirdiği psikolojik zorluklardır. İnsanlardan kaçan, sosyalleşmekten korkan utangaç bir kişiliği vardır.

YELİZ ÜNSAL (AYÇA ERTURAN)
Yeliz Bahar’ın işyerinden arkadaşıdır. Genç, güzel ve yüksek enerjili bu kadın Bahar gibi iki çocuğunu tek başına büyütmektedir.. Yeliz çok derin düşünmeyen, basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar’ın aksine sırtını dayayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

JALE DEMİR (ECE ÖZDİKİCİ)
Jale tıp doktorudur. Kaymakamlıkta çalışan kocası Musa ve oğlu Bora (7) ile birlikte yaşar ama artık bu evlilikten ve bu hayattan kurtulmak istemektedir. Hayat koşuşturması içinde alamadığı uzmanlığı almak ve kendini mesleğine adamak ister. Hayatının aşkı Sinan’ın meşhur bir doktor olarak çalıştığı hastaneye tayin edilmesi ise bir başka beklenmedik gelişmedir.

ENVER SARIKADI (ŞERİF EROL)
Hatice’nin ikinci eşi olan Enver tam bir romantiktir.Büyük hırsları olmayan, hayatından her daim memnun, mesut ve son derece iyi kalpli, adalet duygusu yüksek bir adamdır. Onun için en büyük mutluluk eşi ve kızıyla beraber olmaktır. Hatice’nin en önem verdiği şeylerden biri çok çalışıp para kazanmakken Enver tam tersi düşünceye sahiptir. O, hayatın tadını çıkarmayı, küçük şekerlemeleri ve her şeyi ciddiye almamayı seçmiştir.

MUSA DEMİR (DEVRİM ÖZDERAKIN)
Kaymakamlıkta memur olarak çalışan Musa iyi ve güvenilir bir insandır. Çocukluğundan beri aşık olduğu Jale’yle evlenmiş ve iyi bir aile babası olmuştur. Jale’nin zaman içinde bu evlilikten ve evliliğin getirdiği sorumluluklardan sıkılması, Musa için zor günlerin başlamasına sebep olur.

ARİF ( FEYYAZ DUMAN)
Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır.Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.

KÜNYE

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM