Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 48. bölüm 1. fragmanı izle! Sarp ile Bahar arasında Arif kavgası!

Kadın 48. bölüm 1. fragmanı izle! Sarp ile Bahar arasında Arif kavgası!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 48. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı Kadın dizisinin 48. yeni bölümü 5 Şubat Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Bahar ve çocuklarının ile Pırıl ve çocukları aynı evde kalmaya başladı. Nezir’den kaçan Bahar ve Sarp, Pırıl ile aynı evde kalmaya mecbur olmuştu. Yemek masasında Nisan, Arif ağabeyi aramak istediğini annesine söyleyince Sarp, bu durumdan çok rahatsız oldu. Bahar ile Sarp arasında Arif kavgası çıktı… Videodan 48. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

47. ve son bölümde neler olmuştu? İşte detaylar:

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil