Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 52. Bölüm Fragmanı İzle! Sarp itiraf yapıyor, Arif ise tutuklanıyor!

Kadın 52. Bölüm Fragmanı İzle! Sarp itiraf yapıyor, Arif ise tutuklanıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” dizisi 51. bölümüyle 26 Şubat Salı akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Sarp ve Bahar’ın gelgitlerle dolu anlarının da yer aldığı dizinin bu bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Bahar’ın Arif’i sevdiğini söylemesi ise Sarp’ı bir hayli yıktı.

Kadın dizisinin 52. yeni bölümü ise 5 Mart Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor… 52. bölüm fragmanında Sarp ile Suat arasında atışma yaşanır. Bu sırada Sarp, “Benim karım Bahar” diyerek Pırıl’ı eşi olarak görmediğini itiraf eder. Bu sözleri hem Bahar hem de Pırıl yan yanayken duyacaktır. Arif’in kahvesine ise silah yerleştirilir ve polisler arama yapar. Silah bulununca Arif tutuklanır. Peki bunu kim yaptı? Herkesin aklı Sarp’ta ama tam bir ters köşe de gelebilir. Videodan Kadın dizisi 52. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kadın 51. ve son bölümde yaşananların detayı şöyle:

Arif ile kaçmaya çalışırken Sarp’a yakalanan Bahar ne yapacağını bilemez. Artık Sarp ile o evde kalmak istemese de Sarp ve Arif’in kavgasından sonra olayın iyice büyümesini önlemek için eve geri dönmek zorunda kalır. Sarp ise Bahar’ın Arif ile kaçmaya çalıştığını gördükten sonra deliye döner. Bahar’ın tüm olanlardan sonra bir de Arif’i sevdiğini itiraf etmesi ise Sarp’ı mahveder.

Pırıl ise Sarp’ın Bahar’a olan aşkının her gün şahidi olmaktan çok sıkılmıştır ve dayanamayıp isyan eder. Sarp’a olan aşkı tüm yaşananlardan sonra onu çok düşüncesizce bir şey yapmaya iter. Emre’nin Şirin’e olan ilgisinin farkına varan Hatice ise, Suat’tan kurtulma düşüncesiyle oldukça sevinmektedir. Şirin’in bir diğer versiyonu olan İdil ise, Şirin’e karşı gardını çoktan almıştır. Birbirlerini hiç sevmeyen bu ikili birbirlerinin arkasından kuyularını kazmaya devam edecektir.

Oyuncular:

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil