Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 67. bölüm 2. fragmanında ters köşe; Sarp öldü mü, yaşıyor mu? Bu sahneler hayal mi gerçek mi?

Kadın 67. bölüm 2. fragmanında ters köşe; Sarp öldü mü, yaşıyor mu? Bu sahneler hayal mi gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 3. sezona bomba gibi bölümlerle başladı. Hatice karakterinin ölmesinin ardından Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı. Asıl bomba 15 Ekim Salı günü ekrana gelecek olan 67.bölümde patlayacak. Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp karakteri ölecek mi? İşte bu soru akılları kurcalıyor… 67. bölümden ilk fragmanda Sarp’ın öldüğüne yönelik imalar vardı. Ancak ters köşe geliyor…

67. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Hatice’yi kaybeden Enver’e mahalleden süslü Safiye talip oldu. Bu durum anne acısı yaşayan Şirin’i adeta delirtti. Sarp ve Bahar’ın aile hayatı yaşadığı çocukları ile birlikte pikniğe çıktığı sahneler herkesi şaşırtacak.Peki bu sahneler gerçek mi, yoksa hayal ürünü mü? İşte bu soruların yanıtlarını,Sarp’a ne olacağını 15 Ekim Salı akşamı öğrenebileceğiz. Videodan 67. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 67.bölüm 1. fragmanında neler vardı? Sarp ve Bahar, geçmiş günlerdeki hayallere gidiyor. Çocuklarıyla mutlu bir hayat hayali kuran ikili, geçmiş günlerin özlemini yaşıyor. Sarp, “Kuracağımız milyonlarca hayal var” diyor. Bahar da onu rahatlatıyor. Çocuklar Nisan ile Doruk, babaları ile hoş anlar yaşıyor. Ancak finalde Bahar’ın “İnsan hayatta bir kere doğar, bir kere ölür. bu basit bir şey ama benimki iki kere öldü” diye konuştu. Sarp hareketsiz yatıyor. Öldü mü? sorusu akıllara takılı kaldı.

Oyuncular:

Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil