Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 67. bölüm fragmanı yayınlandı; Sarp öldü mü? Bahar’ın yürek burkan sözü!

Kadın 67. bölüm fragmanı yayınlandı; Sarp öldü mü? Bahar’ın yürek burkan sözü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 65. bölümüyle 3. sezonuna 1 Ekim Salı akşamı başladı… Yeni sezonun ilk bölümünde Hatice karakterinin ölmesinin ardından Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı. Dizinin 3. sezondaki ikinci bölümü ise 8 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluştu. 66. bölümde yine duygusal ve etkili sahneler vardı.Ancak asıl bomba 15 Ekim Salı günü ekrana gelecek olan 67.bölümde patlayacak.

Bennu Yıldırımlar’dan sonra Caner Cindoruk da mı diziden ayrılıyor? Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan bu iddia doğru olabilir… 67.bölüm 1. fragmanında Bahar’ın sözleri, Sarp’ın hareketsiz hallerin karakterin ölmüş olabileceğine yoruldu… Videodan yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 67.bölüm 1. fragmanında neler var? Sarp ve Bahar, geçmiş günlerdeki hayallere gidiyor. Çocuklarıyla mutlu bir hayat hayali kuran ikili, geçmiş günlerin özlemini yaşıyor. Sarp, “Kuracağımız milyonlarca hayal var” diyor. Bahar da onu rahatlatıyor. Çocuklar Nisan ile Doruk, babaları ile hoş anlar yaşıyor. Ancak finalde Bahar’ın “İnsan hayatta bir kere doğar, bir kere ölür. bu basit bir şey ama benimki iki kere öldü” diye konuştu. Sarp hareketsiz yatıyor. Öldü mü? sorusu akıllara takılı kaldı.

Oyuncular:

Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil