Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 77. bölüm 2. fragmanı izle! Bahar, Arif’e aşk pası atıyor!

Kadın 77. bölüm 2. fragmanı izle! Bahar, Arif’e aşk pası atıyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi kadın 24 Aralık Salı akşamı 77. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz. Özge Özpirniçci, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Erol, Hümeyra gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kadın dizisinin hikayesinde Arif ve Bahar’ın aşkına doğru bir ilerleme var. Ayrıca Ceyda’nın yaşadıkları da ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatıyor. Ceyda’nın Satılmış ve Arda ile konularının yanı sıra Raif ile yakınlaşması da izleyicinin ilgisini çekti.

Kadın 77. bölüm 2. fragmanda Bahar’ın içi umut dolu. Yılbaşı süslemeleri başlıyor.. Bahar, hayata yeniden başlayabileceğini söylüyor. Bu fırsatı kaçırmayan Arif, elini tutmak için zekice bir hamle yapacak. Arif ile Bahar’ın aşkı artık başlıyor… Görüntüler içinizi ısıtacak…

Kadın dizisinde geçen hafta yayınlanan 76. bölümde neler olmuştu? Detaylar şöyle:

Şirin’in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda’yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver’in Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır.

Bahar’a aldığı kolyeyi tekrar onun boynunda görmesi ise Arif’i mutlu etmiştir. Bahar için uzun zaman sonra bir şeylerin değiştiğini hisseden Arif bunun üzerine yeniden umutlanır. Yaptığı kötülüklerden sonra hiç kimsenin onu istememesi Şirin’i huzursuz etmeye başlar ve bunun üzerine yapacağı yeni bir plan herkesi çok daha zor bir duruma sokacaktır.