Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 1. sezon özetini bir çırpıda izlemek ister misiniz? İşte 1. sezondaki en önemli sahneler

Kadın dizisi 1. sezon özetini bir çırpıda izlemek ister misiniz? İşte 1. sezondaki en önemli sahneler

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, aslında Japon dizisi Woman’dan uyarlama olarak yapıldı. Önemli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi geçen sezon ekrana gelen 1. sezonuyla büyük bir ilgi gördü. Çocuklarını yalnız başına büyütmek zorunda kalan genç bir kadının hayat hikayesinin ekrana taşınacağı dizi dram dolu sahneleriyle ilgi çekiyor.

Dizinin 2. sezonu 2 Ekim Salı akşamı Fox TV ekranlarında başlayacak. İzleyiciler de 2. sezonu merakla bekliyor. Yeni sezon öncesinde Kadın dizisi ekibi 1. sezonun tamamını kapsayan bir video çalışması yaptı.

1. sezonda yaşananların tüm detayını bu videoda bulabilirsiniz.

KADIN DİZİSİNİN KONUSU

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.
Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” 2 Ekim’den itibaren her salı Fox’da!

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil