Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 37. bölümde korkunç pazarlık! Şirin, bu kadar canavar olamazsın!

Kadın dizisi 37. bölümde korkunç pazarlık! Şirin, bu kadar canavar olamazsın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi 36. bölüm, izleyenleri göz yaşlarına boğarken 37. bölüm tanıtımı, sinirlerimizi fazlasıyla gerecek bir bölüm geldiğinin habercisi oldu adeta!

Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrendi. Çocuklarına kavuştu ancak Bahar’la karşılaşmalarını 36. bölümde görmedik.

Muhtemelen Bahar’ın hayatı kritik bir süreçte olduğu için ona kendisini göstermeyecek ama Şirin’i bulmak için mücadele edecek.

Şirin, Suat’la oynadığı oyunda kendi tuzağına düştü. Bahar’ın diğer kardeşinden ilik alacağını söyledi ama onun iliğinin uymadığı ortaya çıktı.

Suat, evinde kalan Şirin’i odaya kilitledi. Herkes Şirin’in peşindeyken, Şirin kendi kazdığı kuyuya düştü ve başına ne geleceğinin telaşına düştü.

Kadın dizisi 37. bölümde korkunç pazarlık! Şirin, bu kadar canavar olamazsın! 7

Yeni bölümde ise ilginç gelişmeler yaşanacağı anlaşılıyor. 37. bölüm tanıtımında Sarp, Suat ve Pırıl, Şirin’in yanında. Sarp, Şirin’i hastaneye Bahar’a ilik vermesi için götürmek istiyor. Ancak Şirin razı gelmiyor.

Sarp, onu ölümle tehdit ediyor ama Şirin yine korkunç bir plan peşinde!

‘Bu kadar kötü olunur mu?’ dedirten bir tavır sergileyen Şirin, Bahar’ın ölmesinin kendi yaşamından daha zevk vereceğini bile söyleyecek kadar delirmiş durumda!

Suat ve Pırıl’ın dışarı çıkmasını isteyen Şirin, Sarp ile pazarlık yapacağını söylüyor.

Şirin yine ne planlıyor? Tek başına mı bir planın peşinde, işin içinde Pırıl veya Suat da mı var? Sarp’tan ne isteyecek?

Tüm bu sorular 37. bölümde yanıtını bulacak.

İşte izleyenleri adeta delirten o tanıtım: