Ana sayfa Dizi İzle Kadın dizisi 56. bölümde Nezir’den Kısmet’e büyük tuzak!

Kadın dizisi 56. bölümde Nezir’den Kısmet’e büyük tuzak!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 56. bölümü 2 Nisan Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Dizinin son bölümünde önemli sahnelerden birisi de Kısmet’e kurulan tuzak oldu.

Kısmet, Arif’in kız kardeşi çıktı. Yıllar önce ayrılan kardeşler yıllar sonra buluştu. Kısmet, Arif’i öğrenince Yeliz cinayetinden 2 hafta önce onu takibe başladığını ve sonra yaşanan olayları da çözdüğünü söyledi. Arif, Bahar’ı korumak için sustuğunu itiraf etti.Kısmet ise kendisine güvenmesini ve hapisten çıkartacağını ancak bir elin bunu engellediğini söyledi.

Nezir ise Kısmet’i öğrendi ve ona bir tuzak kurdu. İşte bu tuzak ile ilgili sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Kadın 56. bölümünde başka neler oldu?

Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

Oyuncular:

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil