Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 59. bölümde Ceyda da Arif de Bahar’ı suçluyor!

Kadın dizisi 59. bölümde Ceyda da Arif de Bahar’ı suçluyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisi 59. yeni bölümüyle 23 Nisan Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Büyük heyecana sahne olan bölümleriyle Kadın, hayranlarını ekran başına toplamayı başaran bir yapım. Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca; Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu gibi değerli isimler de rol almakta.

Peki dizinin 59. bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte bazı detaylar:

Emre’nin Şirin’in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin’den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur.

Şirin ise Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda’nın yanında alır.

Şirin’in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda’nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.

Ceyda’dan Bahar ve Sarp’ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar’ı asla affetmemekte de kararlıdır.

Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar’dan şok bir cevap alacaktır.

Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif’i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?

Kadın 59. bölüm fragmanı: