Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi eleştirilerin odağında! Özellikle o karakteri çok itici buluyorlar!

Kadın dizisi eleştirilerin odağında! Özellikle o karakteri çok itici buluyorlar!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın rol aldığı ‘Kadın’ dizisi son haftalarda eleştirilerin hedefinde.

Televizyongazetesi/Detay

Konusu iyice daralan ve sıkışan dizi haftalardır Nezir’den saklanma ve Nezir’in evinde tutsak kalma üzerinden ilerliyor. Bahar’ın çocuklarıyla birlikte uzun zamandır evinden uzak kaldığı dizide ne Nezir sorunu çözüldü ne de Arif mi Sarp mı ikileminde bir ilerleme kaydedildi.

Hatta bu hafta yayınlanan bölümde Nezir’in Pırıl ve Bahar’a evlenme teklifinde bulunması izleyiciyi iyice çileden çıkarttı.

Dizinin 56. bölüm fragmanında yer alan Pırıl’ın “Nezir benden nefret ediyor ama senden etmiyor. Onunla sen evlenirsen sana eziyet etmez. Üstelik Nezir Korkmaz’ın karısı olarak her yerde saygı görürsün. Yaşadığın sefaletten kurtulursun” diyerek Bahar’ı ikna etme çabaları iyice kızdırdı.

Kadın dizisi eleştirilerin odağında! Özellikle o karakteri çok itici buluyorlar! 8

Nezir’in de Sarp’a “Düğüne hazır mısınız? Bil bakalım eski karınla mı evleneceğim. Yeni karınla mı? Hangisi olursa olsun bahçemde koşturanlar senin çocukların olacak” diyerek psikolojik şiddet yapması izleyiciyi bunalttı.

Nezir’in Doruk’u sevdiği ve onu yanında tutmak istediği göz önüne alınınca Bahar’la evlenmek istemesi fikri ağır basıyor. Her ne kadar Bahar bunu kabul edecek gibi görünmese de, bu Nezir konusunun nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Öte yandan dizinin ilk bölümlerdeki sıcaklığını kaybetmesinden bir mafya dizisine dönüşmesinden giderek daha çok rahatsız olan izleyiciler bu düşüncelerini sosyal medyada platformlarında sık sık dile getiriyorlar. “Artık çok sıktınız en iyisi final yapın” görüşünde birleşen izleyenlerin dizi hakkındaki düşünceleri şu şekilde:

-Artık bu dizi eski haline dönsün lütfen! Bu ne saçmalık.

-Senaryoya bak sen yaa.. sarp la başladı,arif le devam etti,nezir le sonlanacak!! Nezir hop diye geldi başrol oldu iyi mi????

-Senaristler herhalde bu senaryoyu sarhoşken yazıyor başka açıklaması yok bence

-Bölüm özeti:akşam yemeği,sabah kahvaltısı,mor kazak!

-Bir dizi nasıl batırılır, bir kadının hayat mücadelesiyken nasıl klasik mafya dizisine döner onu izliyoruz.

-Arif in A’sı bile kalmamış.hey gidinin kahveci arifi harcadılar seni be. okey taşlarının çalınmasından başka derdi olmayan adamı ne hale getirdiler yazıklar olsun

-Bu gidişe de pırıl kendi çocuğuyla nişanlanacak. artık saçmalamaktan vazgeçin.

-Bu kadar da saçmalık fazla değil mi? Dizi çok güzel lütfen mahvetmeyin.

-Dizinin finalini açıklıyorum Nezir’le Bahar, Enver’le Pırıl Suat’la da Şirin evlenir.

Kadın dizisi eleştirilerin odağında! Özellikle o karakteri çok itici buluyorlar! 9

Bir tepki de Hatice’ye!

Öte yandan; Şirin hakkında söyledikleri için Ceyda’ya tavır yapan Hatice karakteri de eleştirilerin hedefinde.

Ceyda’yı hatır bilmemekle suçlayan Hatice’ye izleyenlerden tepkiler de gecikmedi. Ceyda’nın Şirin için söylediklerinde haklı olduğunu bile bile Hatice’nin verdiği tepkinin itici olduğunu savunan izleyenler “Hatice annelik duygusu taşıyorsun tamam da kendi kızını da normal mi sanıyorsun” “Şirin zaten Hatice’nin şımartması sonucu bu kadar kötülük yapıp ruh hastası olmuş. Hala onu savunuyor” gibi tepkiler verdi.

Şirin ile birlikte olmaya başlayan Emre karakterine de tepki gösteren izleyenler “Ceyda da Emre için üzülmesin. Emre Şirin’le birlikte olup dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın bakalım” gibi yorumlar yapıyor.