Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi hayranları dayak sahnesinde dejavu yaşadı!

Kadın dizisi hayranları dayak sahnesinde dejavu yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kadın dizisinde finale son 3 bölüm kaldı.Yapım 4 Şubat Salı günü ekrana gelecek 81. bölümle birlikte ekrana veda edecek.

Dizinin 79. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Şirin’in hem Ceyda tarafından tartaklanması hem de Bahar tarafından bir güzel dayak atılması izleyicilerin çok hoşuna gitti.

Birçok dizi izleyicisi geçmiş bölümlerde hasta olan Bahar’ı sokakta yatırıp döven Şirin’in o hallerini hatırlayarak adeta dejavu yaşadı.

Kadın dizisinin 26 Mart 2018 tarihinde yayınlanan 22. bölümünde Bahar ve Şirin sokak ortasında karşılaşmıştı. “Senin benim kocamla ne işin vardı. Senin Sarp ile ne işin vardı” diye Şirin’i yere yatırıp tartaklayan Bahar, Sarp’ın onu sevmediğini söyleyince bu sefer Şirin delirmişti.

Yolda yerde üzerine çıktığı Bahar’a yumruklarla dayak atan Şirin sonra da tekmelemiş ve Bahar’ın inlemeleri izleyicilerin yüreklerine işlemişti. Videoda o sahneyi bulabilirsiniz.

Kadın dizisinin 79.bölümünden ilk fragmanda da bu sefer Sarp’ın ölümüne Şirin’in yol açtığının Arif tarafından söylenmesi ile Bahar çıldırdı.

Evden hışımla çıkan ve Şirin’i sokakta yakalayan Bahar üzerine atladı ve yere yatırarak boğazını sıkmaya başladı. “Seni öldüreceğim” diye bağıran ve Şirin’i tartaklayan Bahar’ın bu halleri izleyicilerin hoşuna gitti.

Adeta dejavu yaşayan, 22.bölümdeki Bahar’ın dayak yediği anları hatırlayan izleyiciler, Şirin’in artık bedel ödemesi gerektiği fikrinde de birleşti. Kadın dizisinin son 3 bölümünün çok aksiyonlu ve renkli geçeceği de anlaşıldı. Finalde ne olacak, karakterler nasıl bir sonla hikayede yer alacak herkes merak içinde.İşte 79.bölüm fragmanı:

Kadın dizisinde Şirin karakterini müthiş bir başarıyla canlandıran Seray Kaya ve Bahar rolüyle de dizinin sürükleyici isme Özge Özpirinçci’nin performansları da takdire şayan…