Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi için tüm ümitler tükendi!

Kadın dizisi için tüm ümitler tükendi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan ve sezon başından beri ekrana damgasını vuran Kadın dizisinde sezon finali yaklaşıyor.

Bu akşam (22 Mayıs) yayınlanacak 30. bölümde yeni gelişmeler var. En azından tanıtımdan bu sonuç çıkıyor.

Fakat sosyal medyada izleyenlerin yaptıkları yorumlara bakılırsa, kimsenin Sarp’ın yaşadığı gerçeğini Bahar’ın öğreneceğinden umudu yok!

Haftalardır hemen herkesin öğrenmesine karşın Bahar’a bu bilginin ulaşmamış olması, izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Tanıtımlarda Sarp’ın annesi Jülide’ye “Sarp yaşıyor mu?” diye sorması önce bir heyecan yaratsa da izleyici fazlasıyla cevabın “evet” olacağından ümitsiz.

Enver Dede’nin de bir şekilde Bahar’a söylemeyeceğini düşünen izleyiciler, bu sezon Sarp ve Bahar’ın bir araya gelmelerinin imkansız olduğu görüşünde.

Tüm engellemeler ortadan kalksa bile, Sarp’ın Bahar ve çocuklara bir şey olmaması için hala ölü bilinmeyi tercih edeceği görüşü izleyici de yoğun. Sarp’ın çevresindekilerin tehlike altında olduğu ile ilgili diğer bölümlerde öğrenmiştik. İzleyici de buradan yola çıkarak, Sarp bilse bile Bahar’a gitmez diye düşünüyor.

Kadın dizisi için tüm ümitler tükendi! 7

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Jülide’nin geldiği anın, bu akşam yayınlanacak olan bölümün son sahnesi olacağı ve gelecek haftaya kalacağı görüşleri ağırlıkta. Hatta dizinin sponsoru olan Sina Pırlanta’nın tam da o anda reklamının çıkacağı üzerine de pek çok yorum yapılmakta. Reklama giren dizi, uzun reklam arasından sonra geri dönüp yine aynı sahneyi verecek ve ümitler bir kez daha kırılacak! En azından görüşler bu yönde.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumları okuduğunuzda, izleyenlerin hikayenin gidişatı konusunda fazlasıyla karamsar oldukları görülüyor.

Bir kaç haftadır yaşanan tesadüfi durumların bile bir şekilde engellenerek Bahar’a Sarp’ın yaşadığı haberlerinin ulaşmaması, artık izleyiciyi iyice ümitsizliğe sürüklemiş.

Yaptıkları yorumlarda bu durumu fazlasıyla eleştiren izleyiciler, “Yeter artık, öğrensin Bahar” diyerek senariste sesleniyorlar.

Kadın dizisinin senaristi Hande Altaylı, bakalım bu akşam izleyenlerin bu hayal kırıklıklarını düzeltecek bir ters köşe ile herkesi şaşırtacak mı? Zira, dizinin müdavimleri artık çok sıkıldı!

Dizide Enver Dede veya Jülide’nin söyleme ihtimaline bakarak elle tutulur bir sonuç alınmazsa, izleyenlerin isyanı daha da büyüyecek gibi duruyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı: