Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyenleri bu kez biraz fazla abarttı galiba!

Kadın dizisi izleyenleri bu kez biraz fazla abarttı galiba!

tarafından zk zk

Kadın dizisi izleyenleri bu kez biraz fazla abarttı galiba! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kadın, son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor. Dizide tüm yaşananlar sosyal medyada da çok konuşuluyor.

Ancak bir durum var ki izleyenlerin bazen dizi karakterlerini oyuncularla özdeşleştirmesi yapılan eleştirileri haksız konuma getirebiliyor.

Dizilerde bizleri öfke nöbetlerine kapılacak kadar ileri götüren karakterler var. Çoğu psikopat eğilimler gösteriyor ve ister istemez ekran başında izlerken sinirleniyoruz. Sosyal medyaya da bu öfkeli eleştiriler yansıyor.

Kadın dizisinde de en çok öfke duyduğumuz karakter şüphesiz ki Şirin. Özellikle Bahar’ın hastalığından sonra Şirin’in vicdansız tavırları, ölmek üzere olan ablası ve çocuklarına karşı zalimlikleri bitmek bilmiyor kabul!

Ancak bunun sadece kurmaca bir dünya olduğu ve ‘kötü karakter’leri oynayan oyuncuların da özünde öyle olduğunu düşünmek noktasına kadar getiriyor bazen dizilerle özdeşleşmek.

Son örneğini de geçtiğimiz günlerde yaşadık. Şirin’e her fırsatta söylenmedik laf bırakmayan izleyenler, karakteri eleştirmekte haklı tavırlar sergiliyor.

Fakat 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dizinin resmi instagram hesabından oyuncuların videolarına yapılan yorumlar şaşkınlık yaratıyor.

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)