Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu?

Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu?

tarafından zk zk

Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu? 7
Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak yapıyor.

Dizi, büyük umutlarla başladı ancak Cumartesi akşamları istenen reytinge bir türlü ulaşamıyor. Özellikle dizinin Total grubunda listedeki yeri çok aşağılarda kaldı. Geçtiğimiz hafta Total’de 13. olan dizi bu hafta 15. sıraya geriledi.

Buna rağmen AB grubunda hala umut vadediyor. Geçtiğimiz hafta AB’de 4. olan dizi bu haftaki yeni bölümüyle 3. sıraya yükseldi.

İki kategori arasındaki bu açık ara durum Kanal D’yi nasıl bir karar alma durumuna getirecek bilinmiyor ancak kanalın politikasında sezon başından beri uygulanan durum düşünülünce Gülizar’ı reytinglerini yükseltmeyi başaramadığı sürece finaline karar verilebileceği de görülüyor.

Cumartesi akşamları Star’da Fazilet Hanım ve Kızları, tv8’de Survivor, Show’da Yeni Gelin ve Fox’ta Adı Zehra dizileri ile yarışan Gülizar’ın işi zor görünüyor.

8. bölümde Gülizar’ın kaçırılması diziye damgasını vurdu. Murat, Gülizar’ı bulmak için çalışırken bir yandan da Mine ile uğraşmak zorunda kalıyor.