Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicileri ilgiyi kaybediyor! ‘Yeter artık’ sesleri daha gür yükseliyor!

Kadın dizisi izleyicileri ilgiyi kaybediyor! ‘Yeter artık’ sesleri daha gür yükseliyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisi 1 Mayıs Salı günü saat 20.00’de 27. bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu… 27. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Fragmanda dikkat çeken detay Sarp’ın kağıda yazarak sorduğu sorulara Şirin’in ne yanıt verdiğiydi… Şirin, Sarp’ın yaşadığını annesine Hatice’ye de söyledi. Şirin’in psikolojik durumunun büyük çöküntüde olduğu görülmekte.

İzleyiciler de fragman ile ilgili farklı yorumlarda bulundu.

Bahar’ın artık Sarp’ın yaşadığını öğrenmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, Şirin’in o notta Sarp’a ne yazdığını merak etmekte…

Bir izleyici, “Ne olur o kağıda Bahar ve çocuklarının yaşadığını yazmış olsun” diyerek beklentisini aktardı.

“İnşallah Sarp artık gerçeği öğrenir, bıktık artık” diyerek isyanını dile getirmekte.

Arif ile Bahar’ın iyi gittiğini düşünen izleyiciler şimdi Sarp’ın ortaya çıkması ile neler olacağını da merakla bekliyor.

“Sarp gelmeyecek ise uzatmayın da Bahar ile Arif’i sevgili yapalım” diyen bir izleyicinin yorumu ise gülümsetti.

Bazı izleyiciler ise Şirin’e acıdıklarına inanamadıklarını yazmaktalar. Çoğu izleyicinin artık Sarp’ın gerçekleri öğrenmesinin zamanını geldiği yorumlarını yaptıklarına şahit oluyoruz.

Kadın dizisi izleyicileri ilgiyi kaybediyor! 'Yeter artık' sesleri daha gür yükseliyor! 7

İZLEYİCİLER İSYANDA!

Bir izleyicinin şu notunu senaristlere aktarıyoruz: “Şirin oraya gerçekleri yazmadı. Yine uzatıp duracaklar. Yeter artık.”

İzleyicilerin bazıları ise Sarp’ın yaşadığının yakın zamanda ortaya çıkmayacağını, diziyi uzatmak için böyle yapıldığını düşünmekteler.

Umarız senarsitler bu konuyu daha fazla uzatmazlar, yoksa diziye olan ilgi düşmeye başlayabilir.

İşte 27. bölüm 3. fragmanı:

27. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir. Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır…