Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, koca bir bölümü resmen harcadı!

Kadın dizisi, koca bir bölümü resmen harcadı!

tarafından zk zk
Kadın dizisi, koca bir bölümü resmen harcadı! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, dün akşam 25. bölümüyle ekrana geldi.

Dizide bu hafta herkes uygun ilik bulunduğu haberinin Bahar’a söyleneceği sahneyi büyük bir merakla bekledi. Ancak ne yazık ki beklentiler haftaya kaldı.

Enver ve Hatice, uygun iliğin bulunduğunu öğrendi. Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğu haberini verdiği sahneyi ise 26. bölümde izleyeceğiz. Bir hafta boyunca bu anı bekleyen izleyenler, dün akşam hüsrana uğradı!

Bu arada Sarp, Amerika’ya gitmekten vazgeçti. Şirin ise Sarp ile ilgili gerçeklere ulaşmaya çalışıyor. Sarp hala Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenemedi.

Dizinin müdavimleri, dün akşamki bölümden sonra tam bir hayal kırıklığı yaşadı! Pek çok izleyici, sezon başından beri en sıkıcı bölümün 25. bölüm olduğu kanısında.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, heyecanla beklenen yeni bölümde hiç bir gelişmenin yaşanmaması, koca bir bölümün termosifon hikayesi, ağır aksak ilerleyen sahnelerle dolu olduğu fikrinde olan izleyiciler, diziyi eleştiri yağmuruna tuttular.

Yayınlanan 25. bölüm tanıtımında Bahar’ın kapıyı açtığında çok şaşırması üzerine izleyenler pek çok tahmin yürüttüler. Beklenen oydu ki gelen kişi gerçekten hikayenin seyrini değiştirecek, yeni bir heyecan yaratacak, başka bir merak uyandıracak bir gelişmeyi de beraberinde getirsin. Ancak çıka çıka kapıdan Hatice çıktı! Hatice’nin gelişi önemli bir nedenleydi, iliğin bulunduğunu söyleyeceklerdi Bahar’a ama o sahneyi bile göremeden bölüm bitti! Dolayısıyla izleyicinin de hevesi resmen kursağında kaldı!

Bu final sahnesi de sabırları iyice taşırdı ve izleyenler sosyal medyadan eleştiri üstüne eleştiri yağmuruna tuttular diziyi!

Bakın neler neler söylediler?

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)