Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi Sen Anlat Karadeniz gibi çok kritik bir hata yaptı!

Kadın dizisi Sen Anlat Karadeniz gibi çok kritik bir hata yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinde 2 başrol gitti, şimdi ne olacak? Kadın dizisi 3. sezonuna çok etkili bir şekilde başladı. Dizinin 65, 66 ve 67. bölümlerinde önemli gelişmeler yaşandı. Kazadan sonra ilk olarak Hatice karakterinin ölümüne şahit oldu. Sonrasında ise Sarp’ın da öldüğü Caner Cindoruk’un veda mesajı ile ortaya çıktı.

Kadın dizisinde 3 başrol vardı.Şimdi sadece Özge Özpirinçci kaldı… Diziye yeni katılan Hümeyra ise hikayenin seyrini bambaşka bir noktaya taşıyacak.

İlk 6 bölüm heyecan içinde geçti… Zira başrol karakterlerinden kimlerin gideceği merak ediliyordu. Özellikle de Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp’ın gidişi izleyicilerde çok olumsuz bir durum oluşturdu.

Birçok Kadın dizisi hayranı Bahar ile Sarp’ın yeniden bir araya gelmesini destekliyordu. Ayrıca 2. sezonda Bahar’ın hem Arif hem de Sarp’a kuyruk salladığı yorumları yapan dizi hayranları bu duruma da tepkiliydi.

3.sezonda Sarp’ın gidişi izleyicilerde hayal kırıklığı da yarattı. Feyyaz Duman’ın başarıyla canlandırdığı Arif karakterinin Bahar’ı hak ettiğini düşünen de önemli bir kitle var. Sonuçta Sarpcılar kaybetti ama Arifçiler için dizi yeni başlıyor.

Kadın dizisi Sen Anlat Karadeniz gibi çok kritik bir hata yaptı! 8

Kadın dizisi 3. sezon açılışında çok iyi reyting almıştı. Hatta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı bile geçmişti.

1 Ekim tarihinde yayınlanan 65. bölüm tüm kategorilerde birinciydi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sıraya gerilemişti. 8 Ekim’de dizi yarışında Kadın yine atv’nin EDHO’sunun önünde yer almıştı.

Ancak 15 Ekim Salı günü itibariyle dengeler değişti. Kadın dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gerisine düştü. Yani bu hafta EDHO yeniden birincilik kürsüsünü devraldı.

Kadın dizisi birincilik elde ettiği 65 ve 66. bölümlerde Hatice ve Sarp’ın ayrılıp ayrılmayacağı noktasından izleyiciyi meraklandırmıştı.

Kadın dizisi Sen Anlat Karadeniz gibi çok kritik bir hata yaptı! 9

Şimdi 2 karakter de artık dizide yok. Bundan sonra Kadın dizisinin hikayesinde izleyiciler için ciddi bir sorun başlıyor… Çünkü merak unsurları azaldı. Her ne kadar Hümeyra, Fazilet Aşçıoğlu karakteri ile yapıma katılmış olsa da, Bahar ve çocuklarını yeni bir süreç bekliyor olsa da dizinin merak unsuru noktasında Sarp’ın gidişiyle önemli bir ivme kaybetme olasılığı da yüksek.

Kadın dizisi için 3. sezonda asıl zorlu sınav şimdi başladı… Aynı Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterinin gitmesi gibi Kadın için de Sarp’ın gidişi ayna anlamı taşıyor.

En büyük merak unsuru ortadan kalktı…

Salı akşamları EDHO ve Kadın’ı yanına bir de çok iddialı proje getirilir ise bu noktada Kadın dizisinin izleyici kaybetmesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.